Renault 4 standaard & rally uitvoering

 • Gepubliceerd op Maand geleden

  WorkshopvlogWorkshopvlog
  abonnees: 143K

  Abonneer voor dagelijkse vlogs: bit.ly/31nfjs3
  Leuke cadeau's voor de feestdagen? Check de MasterMilo webshop: bit.ly/3FnUkrQ

  Steun het kanaal en wordt Patreon: www.patreon.com/mastermilo/
  Als Patreon lid ontvang je de vlogs eerder, wordt je naam in de video's vermeld en heb je toegang tot de vrijdagmiddag live borrel!

  Socials:
  Abonneer: www.youtube.com/mastermilo82
  Dagelijkse video's: www.youtube.com/c/werkplaatsvlog
  Facebook - @mastermilo82
  Instagram - @mastermilo82

  Technische Onderdelen: www.indi.nl/

Werkplaatsvlog +25
Werkplaatsvlog

Geen tankvlog? Check het Renault logo van 1919 tot 1923 maar eens! ;-) Voor degenen die de woensdag autoreview niet kunnen waarderen; ga op woensdagavond lekker zelf in de werkplaats aan de slag met je eigen project. Morgen is er weer een vlog vanuit de werkplaats.

Maand geleden
Wilmar Brouwer +2
Wilmar Brouwer

Leuke video weer hoor! En als de mensen die het niet waarderen de video zouden bekijken zit er toch nog best wat technische praterij bij. Ik vind t leuk. Zoals iemand anders in de comments ook al zei een soort van cars and coffe verslag. Ohja de beste oplossing is, iedereen die dit niet wil zien Patreon-supporter worden, dan heeft Milo genoeg inkomen om dingen uit te besteden en kan die volop video's maken.

Maand geleden
john
john

@Werkplaatsvlog ik vind oldtimer wel mooi maar ik heb een schaal model van oldtimer Scania L80 en in deze week heb ik een schaal model van mij oom truck Scania 143h mooi vlog milo

Maand geleden
Werkplaatsvlog +2
Werkplaatsvlog

@henkw69 Zeker weten! De Renault FT, daarmee is de algemene layout van de tank uitgevonden.

Maand geleden
henkw69 +1
henkw69

Hi Hi dat is een goeie, ik wist niet dat Renault ook tot de tankgroepen behoorde.

Maand geleden
Jos de Koning +12
Jos de Koning

Mooi om weer eens te zien hoe ingenieus, goedkoop en slim de autootjes vroeger werden gemaakt. Kleine motortjes, lichte autootjes, hele gezinnen waren er blij mee, en reden er zo mee naar Zuid-Frankrijk. Tegenwoordig vind ik het maar steriele hokken allemaal. De charme is er zeer zeker af. Zo'n Renaultje 4 zou met een goede roestbescherming, gemoderniseerde motor (bijvoorbeeld de driepitter van Toyota) en wat verbeteringen zoals betere remmen een heerlijk goedkoop lekker wagentje zijn. Maar nee, we moeten zo nodig een Tesla met een accu van 500 kg rijden, en een eigengewicht van 2 ton of meer gaan rijden, want dat is milieuvriendelijk.....

Maand geleden
Jos de Koning +1
Jos de Koning

@PF klopt helemaal. Maar tegenwoordig slaan we wel door vind ik. De wegen zijn beter en veiliger geworden, niemand doet meer een inhaalactie, de verlichting van zowel de weg als de auto's is stukken beter.. We hebben tegenwoordig natuurlijk al Aygo's en dat soort auto's, dus dat zijn de hedendaagse R4-tjes

23 dagen geleden
PF
PF

Het grootste probleem met al die oude dingen is de veiligheid. Je moet al een zeer zware wagen maken om door de NCAP te raken.

23 dagen geleden
jaapkees drijver +17
jaapkees drijver

Leuk om te horen dat Martin door jouw filmpjes durft te sleutelen ,dat heb ik ook van jouw geleerd ,gewoon rustig beginnen en je tijd nemen. Bedankt maatje.

Maand geleden
Werkplaatsvlog +8
Werkplaatsvlog

Dat is echt top om te horen! Ik hoop dat ik met deze reviews mensen meer mensen kan aanmoedigen om zelf projecten te beginnen.

Maand geleden
Pas +7
Pas

Echt een leuke aflevering. Gaaf dat ze met studenten door de Sahara rijden…

Maand geleden
Henk Prins +4
Henk Prins

Jarenlang in een 4GTL op LPG gereden, never nooit problemen gehad, zelfs tijdens de strenge winters geen start problemen, enkel de verwarming, eeeeh welke verwarming, waardeloos :) lange wollen string aan, 2 broeken , 4 truien, 2 jassen en zo kwam henkie door de winter

Maand geleden
Franslanz Van Der Aa +2
Franslanz Van Der Aa

Mooie vlog weer, keer eens wat anders dan dat revisiewerk😂 Mijn Gutbrod 2500 heeft een Renault 4 motor, met een inhoud van 845cc.

Maand geleden
juancatabares +2
juancatabares

That was the first car that my father have. When I was a kid, my father carry all the family to the farm in one of this. I rememeber his color: Lime green!!

Maand geleden
DutchBikeBlogger +4
DutchBikeBlogger

Mooi Renault 8 review (2 x een Renault 4). Mooie wagens en een heel herkenbaar model.

Maand geleden
felix en lisette waart +1
felix en lisette waart

Heel leuke af levering.

Maand geleden
berend roosien +32
berend roosien

Dames en Heren Emiel is de baas van de vlog als die zegt er komt 1 keer in de week een auto info moeten we daar genoegen mee nemen hij heeft ook nog meer dingen te doen dan alleen aan de moter van de tank of iets dergelijks te maken dus neem genoegen voor wat hij je de bieden geeft wees dankbaar dat hij ons de vlog laat zien .

Maand geleden
H777G YYR
H777G YYR

@Hugo vd Elzen Oke goed, (over het algemeen gesproken dan wat betreft de kijkers die op de militaire voertuigen attenderen) Daarnaast komt er nog een hele hoop organiseren bij kijken (en combineren) wat niet op camera staat. Ik zou persoonlijk nooit zeggen hoe het allemaal het beste geregeld kan worden zonder het nodige te weten. En gezien jou post dat meer op advies lijkt vraag ik me af waarom je je aangesproken zou voelen?

Maand geleden
Jan de Wandelaar +1
Jan de Wandelaar

Dat doet ie maar mooi in ze eigen tijd Berend. Ik heb ook genoeg te doen zo net voor de kerst. Fijne dagen en een prettig uiteinde evengoed.

Maand geleden
Hugo vd Elzen +1
Hugo vd Elzen

Wat een Zwets. Kijk al naar de wpv sinds die begon met sas. En dat belerende gepraat over dames en heren Emiel is de baas... Whahahahaaa jij bent zeker 12? Ik geef een suggestie, kijkend naar cijfers en kijkers. En dankbaar ... Waarvoor.het is zijn verdienmodel denk eerder dat Emiel zijn kijkers dankbaar is.. vanwege grote trouwe fanbase.

Maand geleden
H777G YYR +7
H777G YYR

Ik vind het sowieso al wat dat het publiek gaat dicteren wat er voor moet komen. Mensen die alleen tanks leuk vinden zijn toch maar periodieke kijkers. Mensen die techniek leuk vinden houden van alles waar aan te sleutelen valt. Al moet ik wel zeggen dat ik het sleutelen aan motoren ook het leukst vind.

Maand geleden
Raimo Geel +2
Raimo Geel

Leuk dat je zei hij ruikt naar Renault 4. Hier in noord-holland was in de jaren 70 een man die kon aan een 2cv ruiken hoeveel kilometer het ding had gelopen. Een aantal van die techneuten geloofen dat niet en hadden uit limburg vandaan een 2 cv de kilometer teller afgeplakt. Die man stak geblindoekt zijn hoofd in de citroen en gaf de kilometerstand op, slechts 250 kilometer er naast.

Maand geleden
Twan Bijvelds +3
Twan Bijvelds

Ik vind het leuk die renault prachtige autos

Maand geleden
VeronEK1988 +2
VeronEK1988

Als je een moderne auto gewend bent zal dit wel enorm K.T rijden. Mijn moeder had vroeger een Renault 5, die remde voor geen meter.

Maand geleden
RV Que +2
RV Que

Hey Emiel, intussen gezien op Gararge 54 dat ze een video hebben gepost waarin de SAS rol golf te zien is , en zij bouwen dan maar een rol lada . Dus je hebt al bekendheid tot in Rusland! https://youtu.be/KK9kNmRC7kU 😂👍👌

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

Die video was in zomer 2017 opgenomen.

Maand geleden
Ron Beton
Ron Beton

Top met die plaatjes zo bij de video ingevoegd! Houden zo!

Maand geleden
briesmusic +3
briesmusic

De "beugels" op de voorkant van de R4 zijn bedoeld als beschermbeugels tijdens het parkeren.

Maand geleden
Smartzenegger +1
Smartzenegger

Ja die Fransen die maakten nog wel eens een deukje.

Maand geleden
boeruhhh46 +18
boeruhhh46

jammer van sommige reacties hier dat mensen dit te lang vinden duren, ik vind dit juist een hele leuke serie van de auto reviews met de draai van Emiel , en een Citroën Acadiane , Dyane en 2CV en noem maar op waar nog meer die 2 cilinder Boxer in ligt hebben inderdaad de remschijven aan de bak vastzitten begreep ook dat er oude Alfa's zijn die dat hadden

Maand geleden
Erik Dikkers +1
Erik Dikkers

@The Mechanic Ja de Alfasud ook. Ik heb het vaak vervloekt. Vervang maar eens een handremkabel. Die werkt ook op de voorschijven. Pokkeklus.

26 dagen geleden
The Mechanic +1
The Mechanic

@Wilco Wortel De Sud ook etc

Maand geleden
Who Knows +2
Who Knows

ik snap die reacties niet als het te lang duurt, je kan toch vooruit skippen? of niet kijken? de keus is aan jezelf

Maand geleden
Wilco Wortel +2
Wilco Wortel

Alfa 75

Maand geleden
erikensandra +3
erikensandra

De enigste auto waar ik mee heb gereden die beter ging remmen als je er een tandemasser er achter had weg rijden daar in tegen was wel een uitdaging 😆😆

Maand geleden
erikensandra
erikensandra

@Werkplaatsvlog daar ga ik over een halfjaar achter komen de baas heeft een nieuwe elektrische bus besteld zal wel wennen worden geen vertrouwde diesel knor meer

Maand geleden
Werkplaatsvlog +2
Werkplaatsvlog

Hahaha, maar er kon tenminste een tandemasser aan. Dat is met elektrische 'auto's' nog wel een dingetje :-P

Maand geleden
Thomas +2
Thomas

Toffe wagen hoor, heb zelf een restauratieprojectje staan. Laatst nog mee offroad gecrosst haha https://youtu.be/iv0ORP-1kiw

Maand geleden
Lijstencentrale Zevenaar
Lijstencentrale Zevenaar

Mijn zwager had een Renault 4 en ik mocht hem vaak lenen. Man wat een heerlijke auto, dat schakelen is zo top. En hij nodigt uit om mee te scheuren. Super auto!

Maand geleden
David van Leeuwen +2
David van Leeuwen

tof verhaal van de rally

Maand geleden
MaXtor Belgium +2
MaXtor Belgium

Wanneer gaan we eens een elektrische wagen reviewen ??? - toevallig heb ik er net eentje :-)

Maand geleden
Alain Le noen +6
Alain Le noen

Très belle 4L il y’a 50 ans ça était ma première voiture 🚗

Maand geleden
Henk Nijkamp
Henk Nijkamp

J’ai une Quatrelle immatriculée française

Maand geleden
Theo Hoogenvest v
Theo Hoogenvest v

Wat mooi het was een auto uit mijn jeugd

29 dagen geleden
Michael Scaplis
Michael Scaplis

Mijn eerste wagen was een 4L 900cc (handrem links voor) en mijn 2de was een GTL 1100cc (handrem tussen de 2 voorste stoelen en beugels aan de voorste bumper). De eerste helaas total loss gereden (niet mijn schuld) en gelukkig overleefd - je kan het vergelijken met papier opfrommelen. De tweede te laat gezien dat de draagbalken aan het doorroesten waren. Ooit koop ik me er nog eens eentje. Blijven leuke auto's. Trouwens aan het rode licht optrekken de eerste meters met een 1100 kan je wel eens verbaasde blikken zien :-)

Maand geleden
Stefan Van Cleemput
Stefan Van Cleemput

Als Nederlander zou je toch eens enkele Dafjes moeten tonen vind ik ! Zouden er zo nog rondrijden ? Ik herinner mij nog die wedstrijden achteruit rijden op de circuit van Zandvoort in de jaren 70 ! Ben benieuwd of daar iets van komt.

Maand geleden
Ubbidude +1
Ubbidude

Ze rijden nog zeker rond ! Wij hebben een klant op het werk met een daf 66 coupe marathon uitvoering . Ligt ook een renault motor in haha

Maand geleden
Jef Damen +1
Jef Damen

Daar heb ik mee leren rijden vanachter in de wei, op gegeve moment door de remmen getrapt dus dan maar leren afremmen op een andere manier :p Zwieperdezwiep bwaaaap. Beste wensen allemaal.

29 dagen geleden
boer harms +4
boer harms

poahh de rallywagen van de HAN, daar heb ik ook even mee mogen prutten tijdens mijn minor daar. Echt hele vette projecten hadden we daar op school

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

@boer harms Nou da's een goede keus geweest. :) Wel verrassend dat je die auto nog eens een keer bij MasterMilo voorbij ziet komen. :)

29 dagen geleden
boer harms +1
boer harms

@Smartzenegger tijdens mijn opleiding mag je een minor doen, dat is een half jaar waarin je zelf (bij bijvoorbeeld een andere school) mag kiezen wat je wilt doen. Ik heb dus naast mijn opleiding werktuigbouwkunde een half jaar bij de HAN op verbrandingsmotoren gestudeerd

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

Zat jij daar ook op HAN school dan?

Maand geleden
Dick de Graaff +2
Dick de Graaff

Hoi Emile, Wat waren het toch leuke autootjes die Renault 4-tjes. Ze rijden er heden nog zeker een dikke duizend rond op Madagaskar als taxi. Met de “prima” wegen daar geen overbodige luxe om hoog op de wielen te staan en voorzien van goede vering..En vaak nog heel goed onderhouden. Kijk alweer uit naar je volgende vlog en hoop dat deze weer over de 6 cilinder diesel gaat waar je mee bezig was.

Maand geleden
Dick de Graaff
Dick de Graaff

@gasguzz cool hoor, ben je een oorspronkelijke bewoner van Madagaskar?

Maand geleden
gasguzz
gasguzz

Heb vele jaren geleden in zo'n r4taxi gereden in Madagaskar. Was helemaal kaal, en je zat op een matje. Berg op in de eerste en boven op de berg motor uit en maar naar beneden laten rollen, vervolgens laten uitrollen tegen de volgende helling, en dan de motor weer starten.

Maand geleden
praha007
praha007

MIEN SKATTEKE....ik had vroeger een GTL, grandioze auto, de 14-TF-20, beige . Zoveel plezier van gehad :)

29 dagen geleden
Алексей Тихий +3
Алексей Тихий

У французов часто спорные, но оригинальные решения👍👍👍

Maand geleden
Jelle Hoekstra
Jelle Hoekstra

Ik heb nog met renault 4 gecrost. 1400 cc in bouwen! Dik 100 pk 120 km over lange baan.

Maand geleden
robin6512
robin6512

blijft een geinig ding. Was m’n eerste wagen. Kleur PTT groen :)

22 dagen geleden
jan van der Wal +1
jan van der Wal

Gaaf is dit, ik ben opgegroeid met renault 4 tjes, mijn vader heeft er meerdere gehad, fijne herinneringen aan die auto's, met de caravan er achter naar de camping, duurde wel lang maar we kwamen er wel... en ja, lint km teller.. en aan slingeren heb ik mijn vader echt wel zien doen, met de slinger van de krik.. we hebben verschillende gehad, kleine gril los van de koplampen, aluminium gril tot om de koplampen en later zwarte gril.. maar dit dashboard hebben wij nooit gehad.. wel een lpg tank achter in..

24 dagen geleden
pcmmulders
pcmmulders

Vraag me wel direct af hoe dat men de veiligheid in de Sahara kan garanderen tijdens de rally? Er verdwijnen daar toch regelmatig mensen en Dakar is niet voor niets vertrokken.

29 dagen geleden
H777G YYR +3
H777G YYR

Doet me denken aan mijn eerste auto. Een peugeot 205 uit 1987

Maand geleden
lammert bakker
lammert bakker

Mijn vader heeft ook een r4 en die schakelpoken slepen we dan een stuk van af en gebruikten we als wandelstok.

Maand geleden
lordsjaak
lordsjaak

misschien toch een old timers chauffeurs klasse maken voor die Rally 🤣🤣🤣

Maand geleden
briesmusic +1
briesmusic

Ik heb een R4F4 gehad met 3 versnellingen en die kon je met de slinger starten en er zat een handbediende ruitensproeiers op.

Maand geleden
Hanzie
Hanzie

Schijfremmen tegen het achter diff had de Alfa Romeo 75 ook.

29 dagen geleden
Daang_auto
Daang_auto

Das mooi die r4's heb ik allebij al gezien persoonlijk zien rijden ook

Maand geleden
Dion Eggels
Dion Eggels

Layout ook gewoon in de R5! Later met vloerschakeling

Maand geleden
Dion Eggels
Dion Eggels

En R6.....

Maand geleden
Frits Liefhebber +1
Frits Liefhebber

Gaaf hoor de R4..word gek vd reclames tussendoor..maarja je verdient er weer wat mee!

Maand geleden
pyro unlimited +1
pyro unlimited

4 woorden Youtube Premium of adblocker.

Maand geleden
Alphons Stetter +1
Alphons Stetter

Ha leuk de correctie op de 4 cylinder boxer :)

Maand geleden
Wilco Wortel +1
Wilco Wortel

ik heb een R4 F6 gehad. oudere type zoals ik nu begrijp, dus nog met uitlaat onder spatbord en geen electrische ventilator.. volgens mij was het een 1984 model ?

Maand geleden
Mara +3
Mara

Zijn wel schattige autootjes....

Maand geleden
Jorge X
Jorge X

Een Citroën DS heeft ook de versnellingsbak voor de motor liggen. Met het stuurhuis er overheen.

22 dagen geleden
DestructionNL +4
DestructionNL

1:24:30 Ja, vroeger, toen je nog aan het motor geluid kon horen of er een Opel, Volkswagen, Renault of Volvo aan kwam rijden. Nu klinkt het eigenlijk allemaal hetzelfde, en veel modellen lijken tegenwoordig ook veel op elkaar. Toch wel jammer. Geinig om eens 2 van die oldtimers te zien. Zelf nooit in een Renault 4 gereden, heb wel een keertje in een 2CV mogen rijden. Die was nog groen ook. Als je dan voor de grap door de stad rijdt komen er verschillende Flodder citaten, zal ik maar zeggen. Heb zelf helaas geen oldtimer(s) meer. Dat moet nog eens opgelost, maar eigenlijk wil je zo'n auto binnen kunnen zetten. Dat gaat voor nu niet lukken.

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

@DestructionNL Ja jammer is dat toch. :)

29 dagen geleden
DestructionNL +1
DestructionNL

@Smartzenegger Yes. Bijna een oldtimer dus. Helaas dan weer niet belastingvrij, zoals met auto's of motoren...

29 dagen geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

@DestructionNL #1986

29 dagen geleden
DestructionNL
DestructionNL

@gasguzz Klopt. Ik ben een jaar of 4 jonger dan Milo, en ik herken dat wel.

Maand geleden
DestructionNL
DestructionNL

@Smartzenegger o.a dat ja :D

Maand geleden
robert pleijsier
robert pleijsier

Ah dus daarom is het bekend dat wanneer Emiel een auto onderhanden heeft gehad dat ie dan gegarandeerd op de sloop terecht komt 🤣🤣🤣

Maand geleden
johanun +1
johanun

De oer Renault 5 heeft ook de zelfde motor layout. Alleen daar hebben de schakelstang ergens onder de motor weten weg te werken. Mede vanwege de motor layout, heeft de oer 5 een erg goede wegligging. Motor upgrade zou ook nog een 5 Alpine (turbo) 1.4 motor zijn. Maar dat is wel wat werk, want daar zit een crossflow kop op

Maand geleden
Henk Nijkamp +1
Henk Nijkamp

Ik probeer een rembooster van een oer R5 te vinden. Deze schijnen op een R4 te passen met een beetje tweaken.

Maand geleden
Lars Bremen
Lars Bremen

Ik vind het wel leuk dat ze dit doen en hopelijk leren ze nog extra dingen. Jammer dat die niet is omgebouwd tot injectie

Maand geleden
Danny Camajos +1
Danny Camajos

Dit zijn allemaal mogelijkheden voor de toekomst, vanaf aankomend jaar komen er weer een set aan opdrachten voor de studenten. Op de huidige auto zit ook een elektrisch gaspedaal en compleet sensorenpakket. Voor aankomend jaar zeker een optie naast het bouwen van een hybride aandrijflijn.

29 dagen geleden
Peter Jan Bekhuis +2
Peter Jan Bekhuis

Leuk dit, maar toendertijd was de renault 4 de onveiligste wagen die er was, zelfs onveiliger als de eend...hahahahaha...maar wel leuke vlog

Maand geleden
Kasper Horsthuis
Kasper Horsthuis

Willen jullie een volledig gerestaureerde Renault Goulette leger ambulance 4x4 uit 1953 zien ?

28 dagen geleden
DutchBikeBlogger +3
DutchBikeBlogger

Hier staat een planning en ook een stukje uitleg waarom er eens per week een autovlog (review) is: https://www.youtube.com/c/Werkplaatsvlog/community. Deze is altijd op de woensdag zoals je kan zien. Niemand verplicht je om de autovlogs te gaan kijken. Het is overigens wel zo, hoe meer kijkers een video heeft, des te meer geld het voor Emile opleverd. Meer geld betekend meer leuke en leerzame video's. En meer geld betekend in dit geval ook dat Emile een nieuw dak op de werkplaats kan laten zetten. En laat nou net uitgerekend in die werkplaats de leuke en leerzame video's gemaakt worden.

Maand geleden
Frank Jansen +2
Frank Jansen

Renault 4 al vanaf begin jaren '60.

Maand geleden
Robbin vogelaar +1
Robbin vogelaar

Ik ken die 2 bx 1.9 16v gti heeft en 1 bx gti sport met carburateur

Maand geleden
Hans Venhoeven +2
Hans Venhoeven

volvo 340 blokje er in dan heb je 70 pk of nog leuker renault 5 turbo 120 pk zijn allemaal cleon blokjes dus past allemaal

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

@Remco schreuders Ik heb gehoord dat dat F16 motoren zijn. :P

Maand geleden
Hans Venhoeven
Hans Venhoeven

@Remco schreuders past niet/ is veel aanpaswerk.

Maand geleden
Remco schreuders +1
Remco schreuders

Waarom geen Volvo 480 blok zoon 1.7 turbo

Maand geleden
Lucas Rijnders
Lucas Rijnders

Leuke edit. Frans muziekske en dan die naald die van de plaat getrokken wordt. De plaatjes bij de technische praat is ook erg handig!

29 dagen geleden
pcuser80
pcuser80

Renault 4 is 1 van mijn favoriete auto met de Renault 6

Maand geleden
Special agent Jerry Lewis
Special agent Jerry Lewis

Wat ik mij afvraag is waarom deze geen oldtimer kenteken hebben?

22 dagen geleden
Henk Nijkamp
Henk Nijkamp

Top jongens: R4!! In het Frans Quatrelle. Eigenlijk 4L maar het betekent ook 4 vleugels. Er is een Youtubekanaal van een knul die een 4L helemaal uit elkaar haalt en reviseert. Ik heb een Clan uit 1990. De laatste serie heette ByeBye 😀

Maand geleden
Dirk de Knecht uit Werkendam +4
Dirk de Knecht uit Werkendam

Beetje het verhaal van de bakker die op woensdag geen brood kan bakken omdat ie 't te druk met werken heeft.

Maand geleden
jan-pieter de vrij
jan-pieter de vrij

Hahahaha zelf een kopen....master milo 🤣👍🏻

Maand geleden
GTRulez
GTRulez

Onze Juf op de basisschool had vroeger ook zo'n Renaultje 4 in het rood. We moesten een keertje met haar meerijden en we zaten op het achterbankje. Alleen heb je op die weg een snelle bocht naar rechts die we met 80 kmh namen. Nou wat helde dat ding over zeg!😂 Voor mijn gevoel zat ik een halve meter hoger als mn klasgenootje die bijna het asfalt aan kon raken🤣 echt bizar!

4 dagen geleden
Joey vd Bogaert +2
Joey vd Bogaert

Benzine geneuzel lekker digitaal. Helaas mag een auto's en koffie moment niet meer op een grote parkeerplaats. Dan lekker op deze manier. Leuk om te horen dat de eigenaar van de witte door o.a. de vloggen is gaan sleutelen en zelf steeds meer doet.

Maand geleden
Ste Jer +1
Ste Jer

Een échte R4 is van de jaren '70, niet dit nieuwerwetse gedoe uit de jaren '80 met die metertjes en dat dashboard en zo...

Maand geleden
Alain Le noen +1
Alain Le noen

C’est la voiture du peuple français et a bon prix pour l’époque chez vous c’est Volvo 🙏🌹🛠🚗

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

Beste de voltage die people Franse kaas en bonbon prikje gieten gelijk schaken beste Volvo???

Maand geleden
Niek Beentjes
Niek Beentjes

Cleon blokjes zitten ook in de latere Daf''jes

29 dagen geleden
kealke
kealke

Dat ding heeft links een kleinere wielbasis dan rechts 😆

Maand geleden
VTD - +1
VTD -

Geen spectaculaire 1300cc R4 Trophy? 😶

28 dagen geleden
Fubar Garage
Fubar Garage

Gaat niet veel km's rijden tenzij je er een slang op zet om in de woestijn te rijden... Met een open gat in de luchtfilter zoals nu zie ik hem de eerste 1500 km niet halen...

29 dagen geleden
Coni Speed +2
Coni Speed

Jaja Master Milozmag dan V12 motoren kunnen reviseren maar van auto's heeft hij echt totaal geen verstand

Maand geleden
derbi senda
derbi senda

Saab 900 heeft de bak toch ook voor de motor ?

Maand geleden
derbi senda
derbi senda

@Eelco van Knippenberg Ha thx voor het antwoord

Maand geleden
Eelco van Knippenberg
Eelco van Knippenberg

Nee de Saab 900 heeft de bak onder de motor, zit verwerkt in de carterpan. De motor ligt wel "achterstevoren" erin. Distributiezijde richting het kopschot, en vliegwiel richting de neus.

Maand geleden
mofa geschaedigt
mofa geschaedigt

Zit op die Renault niet 2 start opties? K zag daar wel een soort van slinger

29 dagen geleden
robert pleijsier +1
robert pleijsier

Waar er bij een Renault vet en olie zit daar roest ie niet

Maand geleden
P Ling
P Ling

"hooo joh, je hebt RADIO erin!!!" ha ha

Maand geleden
a.l. nieborg
a.l. nieborg

de tracksion avart heeft het ook

Maand geleden
jeepie1964 +1
jeepie1964

Kan wel eens langs komen met de Jeep, zitten wel wat uurtje in :-) om hem niet meer standaard te hebben. Altijd leuke afleveringen om mensen met auto passie te zien

Maand geleden
Dennis De Wilde
Dennis De Wilde

Wel jammer dat er nieuwe kentekens op zitten

Maand geleden
gasguzz +1
gasguzz

Heerlijk om te zien hoe met eenvoudige techniek zaken opgelost werden. Die versnellingsbak bediening heeft een perfect gevoel, net als bij de eend. Komt nooit speling op. Geen ingewikkelde en slijtgevoelige kabelbediening. Maar veiligheid is wel een dingetje.

Maand geleden
Xiamara Mu +1
Xiamara Mu

Auto review kan ook in het cross bos?

Maand geleden
Raimo Geel +5
Raimo Geel

Voor iedereen die geen reviews willen, geef dan iets aan wat weinig tijd kost om op te nemen en wel naar jouw idee 'technisch' is. Emiel vraagt ook vaak hoe iets wordt gerepareerd, waar je op moet letten bij aanschaf als je wel wilt gaan knutselen. Deze auto's zijn net als de tank en BMP niet nieuw en hebben zo hun eigenaardigheden om op de weg te houden. Dit zijn rijdende techniek projecten! Zomaar melden van dit is dom en niet leuk, is dom en niet leuk, geef een oplossing!

Maand geleden
rumblfmp
rumblfmp

Zo, net terug uit de werkplaats even de autovlog bekijken. Een, wat nee, twee !!!, "Viertjes" - daar heb ik (de helaas niet vertoonde bestel variant) tot 2 keer toe mijn hele inboedel mee verhuisd. Jaja ... ik weet het, dat is alweer een paar jaartjes geleden maar wat hebben we een lol gehad met dat autootje. We hebben het ding wel eens aangeslingerd maar dat vergt wel de juiste techniek, anders krijg je zo'n gebakje echt niet aan het draaien

Maand geleden
kermisreporter Arnhardt
kermisreporter Arnhardt

Dat heet ocd

Maand geleden
Tom Broeder +3
Tom Broeder

Je bent de hele week druk bezig met het opbouwen van de motor tank bij DSP👍 waar haal je de tijd vandaan (1:25:15) voor om zulke lange auto vlog’s te maken? iets voor zaterdag misschien.

Maand geleden
Frans D. Nieuwenhuizen
Frans D. Nieuwenhuizen

De opstelling van motor in lengterichting van de auto en versnellingsbak ervoor zie je ook bij de Renaults 5 (eerste versie alleen), 6 en 16. Citroën paste dat principe al toe vóór WOII in de Traction Avant en later in de fameuze Citroën DS.

Maand geleden
Tom the raton +1
Tom the raton

I got two of them want it ?

Maand geleden
frutt56
frutt56

op de weg naar Groot Bedaf!

Maand geleden
Henk Nijkamp
Henk Nijkamp

Die buisjes heten Tonkers

Maand geleden
Henk Nijkamp +1
Henk Nijkamp

@Martin Witjens echt leuke auto, Martin. Als je onderdelen o.i.d. nodig hebt kan ik in Frankrijk wel voor je speuren.

Maand geleden
Martin Witjens +1
Martin Witjens

Klopt! Ik kon er niet opkomen!

Maand geleden
Anno Nym
Anno Nym

Het logo als krik is wel een mooie, maar het moet officieel een diamant voorstellen. mooie aflevering weer, ga zo door!

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

*ℳaster ℳilo* Renault 4us

Maand geleden
Wouter Slijm
Wouter Slijm

Hoi Emiel, Is het een idee om ipv de auto reviews iedere woensdag een MASTER class te doen, waarin je dingen uitlegt en uittekent. Je bent daar heel goed in en het kan van te voren worden opgenomen 👨🏻‍🏫

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

@Fons van Oers Wordt het verhaal ook nog verklapt over het reservewiel dat van de motorkap afviel zonder dat het de inzittende was opgemerkt?

Maand geleden
Fons van Oers +1
Fons van Oers

@Smartzenegger Uiteraard, vriendelijke vriend. Fons van Oers vertelt heldenverhalen over kamelen en een dromedaris en het publiek hangt stijf aan z'n lippen tot het eindelijk klaar is.

Maand geleden
Smartzenegger +1
Smartzenegger

@Fons van Oers Krijgen we dan Camel Trophy verhalen??? Ik hoop van wel. :)

Maand geleden
Fons van Oers +1
Fons van Oers

Ja, dat is een heel goed idee. En dan kun je ook veel input van kanjers op het gebied van techniek en management filmen en in je les inbrengen, bijvoorbeeld in een wekelijkse rubriek als "Slim op koers met Fons van Oers". Daarmee breng je zo'n vlog meteen op hoog niveau. De kijkers zouden ervan smullen.

Maand geleden
Sergey Sergeyk
Sergey Sergeyk

67

Maand geleden
Smartzenegger +2
Smartzenegger

Wat leuk, eindelijk een Renault 4. Het logo is toch een nougat ruit? #Renaugat *(|(O ≡≡♦≡≡ O)|)*

Maand geleden
Hugo vd Elzen +2
Hugo vd Elzen

Hey Emiel, evt een idee dat je review verhuist naar de zaterdag. En wel een wpv op de doordeweekse dagen. Aan de views te zien valt de Autovlog ook wat tegen... het is maar een idee hé.

Maand geleden
Dave Langers
Dave Langers

@Hugo vd Elzen Tuurlijk kunnen kijkersreacties. En ook die van jou zijn welkom. Zelfs al heeft Emiel al vaker uitgelegd waarom ie ervoor kiest dingen te doen zoals ie ze doet. Betekent echter niet dat we geen tegenreactie mogen geven, toch? Dat is nog niet meteen een "shitstorm", of "onzinreactie". (Waar ik slechts een beetje voor wil waken is dat Emiel niet het gevoel moet krijgen dat het nooit goed genoeg is wat ie doet en er straks gefrustreerd de brui aan geeft, want dan heb ik niks meer om naar te kijken. En wat dat betreft komt kritiek, hoe welgemeend ook, altijd sowieso al harder aan dan complimenten.)

29 dagen geleden
Hugo vd Elzen
Hugo vd Elzen

@Dave Langers Dat is het ook en wordt door mij niet ontkend. En menig ondernemer heeft met geluk 1 dag per weer vrijaf. Deze iig wel. Wat mij betreft hoeft heel die autoreview er niet bij. Dat vertroebeld in mijn ogen het hele concept wpv. Wat mij enorm stoor,t dat een bericht met een kritische boodschap. Meteen een shitstorm aan onzin reacties geplaatst worden. En ik dan vind daar weer op te moeten reageren. Ik weet echt wel dat Emiel doet wat Emiel wil. Houd niet in dat er geen kijkers reacties meer kunnen . En hier laat ik het bij. Op naar de wpv van morgen!

29 dagen geleden
Dave Langers
Dave Langers

Dat ook de zaterdag opgeofferd zou moeten is jóuw bedrijfsmodel, zo oogt het; blijkbaar is dat juist expliciet niet het zijne. En ik geef 'm groot gelijk. Als ie een paar keer per week zou posten zou ik het al knap vinden; de betrouwbaarheid en intensiteit en kwaliteit waarmee hij post vind ik eerlijk gezegd indrukwekkend.

29 dagen geleden
Hugo vd Elzen
Hugo vd Elzen

Hahaha wat een reacties , begrijpend lezen kan er geen een. Ik deed een suggestie .of is dat woord zo moeilijk. .....en argumenten als "emperium" managen is inherent aan de keuze die hij heeft gemaakt met dit bedrijfsmodel.. Op alle frontenissen jullie mijn punt. Maar goed ik had het ook niet tegen jullie reageerders . Maar deed een suggestie aan Emiel. Niet meer niet minder...

29 dagen geleden
Smartzenegger +2
Smartzenegger

@Werkplaatsvlog Joh, gewoon zo houden zoals 't nu is. Dat gezeur ook altijd van kijkers met lange tenen en net wat teveel verveelzucht.

Maand geleden
Wilbert Hepkema +5
Wilbert Hepkema

Weg met die reviews.

Maand geleden
Dave Langers +7
Dave Langers

En weg met die comments dan gelijk maar.

Maand geleden
robert pleijsier +3
robert pleijsier

Wat een schijt auto's

Maand geleden
Smartzenegger +1
Smartzenegger

@Fons van Oers LOL :)

Maand geleden
Fons van Oers +1
Fons van Oers

Dat is een puik plan. Stoelen vervangen door chemische toiletten, en je hebt een rijdende sanitairgroep.

Maand geleden
mitsubishiclassics +2
mitsubishiclassics

Echt zonde....... Dit kanaal is "kapot gerepareerd"

Maand geleden
Luc vb +3
Luc vb

verdomme weer niet bij dsp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

Oh Hans!!!

Maand geleden
ad van oorschot +13
ad van oorschot

HET OPBOUWEN VAN DE MOTOR VAN DE TANK IS SPANNENDER VOOR DE MEESTE TECHNEUTEN!😉

Maand geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

@Jos de Koning Ja, het breekt zo lekker de week.

Maand geleden
Jos de Koning +2
Jos de Koning

Ik vind die autovlogs een zeer welkome afwisseling!

Maand geleden

Volgende

Werken op het grootste werkschip ter wereld! #616

1:17:26

Fundering storten voor de spanten! #646

35:36

Fundering storten voor de spanten! #646

Werkplaatsvlog

Weergaven 44K

RICCIARDO START P22 EN WINT DE RACE

17:31

Logan Paul & KSI Go Undercover At Walmart

4:18

Vliegen in een 2e Wereldoorlog vliegtuig! #600

43:55

Get Free Energy with AC Motor and Car Alternator 💡💡💡

21:32

BMP Oliedruk Testen & Startmotor Demonteren! #454

53:14

Tank koepel onderdelen demonteren! #332

1:53:51

Tank koepel onderdelen demonteren! #332

Werkplaatsvlog

Weergaven 144K

Making my own BILLET AWD Drivetrain parts!

1:3:21

This Recovery Broke and Buried My 8x8 HEMTT!

45:38

Hok slopen! #644

41:14

Hok slopen! #644

Werkplaatsvlog

Weergaven 54K

Drifting Mercedes AMG NITRO Powered RC Car

10:53