Douane Neemt Diesel In Beslag!

 • Gepubliceerd op 9 maanden geleden

  WorkshopvlogWorkshopvlog
  abonnees: 144K

  Deel hier jouw klusproject: bit.ly/MasterMilo-fix-it-WD40
  Hey mensen, vandaag gaan we verder met de Gaz M21, maar eerst kwam de Douane langs om onze rode diesel in beslag te nemen. Helaas wisten we niet dat je dit niet opgeslagen mocht hebben staan. Verder hebben we het voor elkaar gekregen om de remmen van de Gaz M21 werkend te krijgen en hebben we de motorkap, luchtfilter en kentekenplaten terug gemonteerd.
  Video rode diesel: www.youtube.com/watch?v=r6Bbt...
  Abonneer voor dagelijkse vlogs: bit.ly/31nfjs3

  Merch: www.mastermilowebshop.nl/
  Livestreams: www.patreon.com/mastermilo/

  Comments: nlblow.info/start/w5WiZoCAgZ9toJs/video.html
  English Summary: nlblow.info/start/uYWEdq-Il4Oifo0/video.html

  Socials:
  Abonneer: www.youtube.com/mastermilo82
  Dagelijkse video's: www.youtube.com/c/werkplaatsvlog
  Facebook - @mastermilo82
  Instagram - @mastermilo82

  Technische Onderdelen: www.indi.nl/
  Washers: nord-lock.com/

  Wil je meehelpen met ondertitelen? Dat kan! Check www.mmtranslation.nl/

Sam Gomersbach +628
Sam Gomersbach

Leuk hoe de regering wel de tijd en mogelijkheid heeft om je diesel in beslag te nemen maar geen tijd of mogelijkheid om een afspraak te maken voor het kanon.

9 maanden geleden
Frank +1
Frank

@AI- D Ook niet in landbouwvoertuigen, allemaal verboden sinds 2012!

8 maanden geleden
AI- D +1
AI- D

@Frank zelfs niet landbouwvoertuigen? Zou zo maar kunnen.

8 maanden geleden
Frank +1
Frank

@AI- D Rode diesel is in Nederland alleen toegestaan voor de niet plezier vaart. Geen enkel voertuig of kachel mag rode diesel gebruiken.

8 maanden geleden
AI- D +1
AI- D

@Frank Sorry. Je hebt gelijk. Wat ik bedoel is dat er afspraken zijn over rode diesel. Zo in de sfeer van dat er nergens meer rood getankt mag worden voor personenauto’s. En dat als je de grens over gaat met een tank vol rood dat nergens mag. Wel idd landbouwvaartuigen en schepen etc.

8 maanden geleden
Frank +1
Frank

@AI- D Dat is niet Europees geregeld! De accijns (en belasting) wordt per land zelf geregeld. Rode diesel voor niet wegverkeer is nog steeds in België. Tanken in Luxemburg is vors goedkoper.

8 maanden geleden
Nick +898
Nick

Ik zou gewoon de regels van de douane opvolgen en keurig met je tank naar de pomp rijden, denk dat ze dan wel een uitzondering maken.

9 maanden geleden
Andre K +1
Andre K

Een eigen tankstation beginnen

8 maanden geleden
Roye Boskamp +1
Roye Boskamp

gewoon rode diesel in die tanks en niks anders.. gaat toch niet belachelijk veel betalen. voor iets wat veelste veel verbruikt wel beetje helder na denken in plaats van de Douane op tevolgen hun hadden een beetje respect moeten hebben voor hem wat hij doet hij misbruikt het niet. dus eigenlijk mogen ze helemaal niks met dat spul doen. ratten noem je zoiets..

8 maanden geleden
sam +2
sam

@roman kardol NEE gw kapot rijden en gw nog ff langs schippel neemen wij al hun kerosine in beslag

8 maanden geleden
Bas +1
Bas

Ja precies hup! over de weg er mee!

8 maanden geleden
TheGiant Gaming +1
TheGiant Gaming

@roman kardol welnee gaat prima!

9 maanden geleden
Rien Ligtenberg +107
Rien Ligtenberg

Milo, je bent te goed voor deze wereld! Je helpt dat volk ook nog in laden en je geeft je drums weg!

9 maanden geleden
seeni gzty +1
seeni gzty

niet volgens andere regeltjes. Hadden in een UN gekeurde oververpakking vervoerd moeten worden.

8 maanden geleden
Edscalatie +88
Edscalatie

Knap hoe jullie zonder vuile woorden dit soort gezeur laat gebeuren. veel YouTubers zouden als zuigers de douane medewerkers zo veel mogelijk op camera laten lijden. Wij weten dat je alles met goede bedoelingen doet!

9 maanden geleden
pietje puk
pietje puk

Goede bedoelingen daar ligt bij mij de kast me vol inmiddels. kan er geen brood voor kopen!

9 maanden geleden
DJ Vr +208
DJ Vr

Wel fijn om Dirk weer ff te horen. Mis hem wel stiekem. 😁

9 maanden geleden
SadBunny
SadBunny

@v12345vtm Op welk tijdstip in welke vid is wat? Werkplaatsvlog nummer 380 begint met de mededeling dat Dirk weggaat (weg ging dus).

8 maanden geleden
v12345vtm
v12345vtm

@Ruud W. idd , ik ben ook geen subscriber meer

8 maanden geleden
v12345vtm
v12345vtm

op welk tijdstip in de vid is dit?

8 maanden geleden
SadBunny
SadBunny

@TheRiyad1 Hij is van baan geswitcht en werkt nou bij een montagebedrijf in de maritieme industrie. Hij gaf zelf aan dat het vooral de reisafstand was waardoor hij de keuze heeft gemaakt. Zie werkplaatsvlog #380.

8 maanden geleden
TheRiyad1
TheRiyad1

waarom is hij weg

8 maanden geleden
Jaco Van Egmond +1195
Jaco Van Egmond

Heeft er nou een hele zielige douane beambte naar je video’s gekeken en bij zichzelf gedacht, we gaan Milo eens even aanpakken? Wat een kinderachtige bedoeling! Een simpele mail met een ter attentie berichtje was voldoende geweest!

9 maanden geleden
H777G YYR
H777G YYR

Ik had als ik Emil was gewoon in deze video gezegd: (Als je op deze manier ondandankbaar wilt zijn voor je kijkplezier, dan mag je wat mij betreft wel weg blijven van mijn youtube kanaal en video's)

8 maanden geleden
AI- D
AI- D

@Damian en dan moet hij hem idd beroepsmatig gaan varen. Dat wil ik weleens zien

8 maanden geleden
theo wink
theo wink

@R N.v tractor zonder kenteken maar een elektrisch stepje mag niet

8 maanden geleden
Frank van den Berg
Frank van den Berg

@Chris Defender dan ken je me dus heel slecht. ik heb namelijk een intense hekel aan dit soort gedrag. ik lieg nog eerder tegen een agent onder ede als dat ik iemand erbij zou naaien

8 maanden geleden
Chris Defender
Chris Defender

@Frank van den Berg Oh jazeker zou jij dat, dat weet iedereen.

8 maanden geleden
Hans de Boer +150
Hans de Boer

Ik zou het nog maar even navragen hoe het echt zit met de regels rond rode diesel, je kunt door de filmpjes van 2019 in ieder geval bewijzen dat je de tank inclusief de rode diesel hebt aangekocht. Er zal echt wel een jurist meekijken en je van (gratis) advies kunnen dienen.

9 maanden geleden
GTfour01
GTfour01

@rikzel Ach guttie, nog zo'n naïeve ziel die denk dat het democratische systeem in dit land werkt. 🙄 Heb je in dit land een hoop potentiële kiezers en loop je zelfs de kans de grootste te worden en zelfs minister president te worden, dan laat men je, op klaarlichte dag, executeren door een geïndoctrineerde lakei. Wordt je met je populistische partij te groot en populair, dan jaagt "onze" staat je juridisch na. Brave drone. Braaf.

8 maanden geleden
rikzel
rikzel

@GTfour01 je bent welkom om de politiek in te gaan als je van mening bent dat jij het beter kan of dat het überhaupt beter kan hoor. Niemand die je tegenhoudt, als maar genoeg mensen je mening delen komt het vanzelf goed met je! Krijg je ook nog eens een salarisje van al die vaten rode diesel die in beslag genomen worden.

8 maanden geleden
GTfour01
GTfour01

@MrRCGNL Neil DeGrasse Thysson is een door de politieke correctheid verknipte shill van de "build back better" dictatuur. Dit maakt wel meteen even duidelijk wat voor 'n ja-knik Jojo ik hier voor me heb.. Verrassend ook, wederom heb ik hier te maken met zo'n vreselijk NPO-schaapje met een volledig inhoudsloos YouTube kanaaltje. Net als z'n laffe eigenaartje, nietwaar?

8 maanden geleden
MrRCGNL
MrRCGNL

@GTfour01 Neil DeGrasse Thysson had gelijk . . . Droom maar lekker verder . . . .simpele ziel.

8 maanden geleden
GTfour01
GTfour01

@MrRCGNL Sure mate. Je bent waarschijnlijk ook al zo'n 40 jaar kind aan huis in Duitsland, 35 jaar in de V.S. en 45 jaar in de Balkan. Jou hoeven ze niks meer te vertellen, toch? Ga toch weg man. Hautaine L.U.L.

8 maanden geleden
raoul wouters +204
raoul wouters

Ja niet alles op youtube zetten . Want iedereen ziet je video's en jaloezie is een vuil beest . En zo wordt je genaait natuurlijk . Inderdaad jammer . Gewoon die dingen verzwijgen of uit je video's knippen . Je bent te eerlijk en dat maakt je een fijne vent

9 maanden geleden
ww1942digger +6
ww1942digger

Er is weer een etter die je aangeeft ja was niet handig dit allemaal in jullie video's te zetten. Maar ja je gaat van eerlijkheid uit. Mare de douane ineens op de stoep. Je had ook kunnen zeggen " rode diesel? Daar heb ik geen herinnering aan" er zijn er in Nederland die wel met deze uitspraak weg komen. Jammer wel goede leerschool overdenkt eerst jullie beelden voordat je ze plaats van mij had je het mogen oprijden. Zoals jullie al deden op die akker.

9 maanden geleden
raoul wouters +8
raoul wouters

@thedutchmann was ook zo aant denken . Of vuile diesel meegegeven of nog eens de graafmachine volgetankt . Wat er niet meer is kunnen ze ook niet meer afnemen .

9 maanden geleden
thedutchmann +5
thedutchmann

Als ik milo was had ik eerst stiekem wat weg gezet voor later gebruik.

9 maanden geleden
raoul wouters
raoul wouters

@Chris Defender heb het aangepast . Beter zo ?

9 maanden geleden
houdbaar0 +412
houdbaar0

Er is dus een ėėn of andere landverader die hier naar kijkt. Hopelijk heb je de Atlas nog even volgegooid.

9 maanden geleden
CrazyDutchBloke
CrazyDutchBloke

Ja handig als die dan binnenkort nog een na controle krijgt, Heeft die weer een dikke prent aangezien te zien is of een tank rood heeft gehad in de afgelopen jaren.

8 maanden geleden
izbut
izbut

Ja dan ben je toch wel erg triest, NSB’ers bah.

9 maanden geleden
Chappomusic +11
Chappomusic

Ja , hij had afgewerkte olie en remvloeistof en andere troep in het vat moeten gooien ! En hoezo naheffing ? Heeft de tank ( al ) een kenteken? En die vaten die er staan zijn toch voor de buurman die een landbouwbedrijf heeft ? Een advies : de douane mag niet overal spontaan komen kijken . Politie ook niet . En inderdaad : er zijn heel veel sneue gasten die het leuk vinden om via misdaad anoniem, (ja wees dan een persoon en zeg dan : ik heb je aangegeven ) te gaan melden ! Mensen die in een bijstand zitten en eens op zaterdag bijbeunen om hun gezin te onder houden, het wordt aangegeven . De NSDAP en Nazis zijn helaas nog steeds actief in Nederland . Bah . Douane had dit veel sympathieker kunnen oplossen door het in een stuk vlog te presenteren bij Milo en dan kunnen uitleggen wat wel en niet mag. Denk dat dat heel boeiend en serieus leuk stuk geweest zou zijn .

9 maanden geleden
AKIO TV +3
AKIO TV

@Dennis haha nog snel even de diesel overgieten in wat andere vaten en deze vullen met water

9 maanden geleden
Dennis +1
Dennis

@jorn teunissen Dat soort handelingen kan je niet ondernemen als ze je al gepakt hebben.

9 maanden geleden
Martin Van De Zande +43
Martin Van De Zande

ik vind het wel knap dat je je niet verbaal te buiten gaat aan die lui. Je bent een voorbeeld!!

9 maanden geleden
Drentse Redneck +6
Drentse Redneck

Die chauffeurs doen gewoon hun werk voor een paar centen. Zij hebben de regels ook niet bedacht.

9 maanden geleden
Rick van Eijck +88
Rick van Eijck

Ploeg achter te tank hangen, dan is het een landbouwvoertuig. En maak van je vloeistof container. De MasterMilo rooie diesel tankstation BV

9 maanden geleden
Martijn Leenart
Martijn Leenart

@Rick van Eijck Nee dan mag het ook niet.

9 maanden geleden
Rick van Eijck
Rick van Eijck

Die BMP kan varen, dus mag rode diesel als je er geen plezier mee hebt, shit geen plezier word moeilijk.

9 maanden geleden
Chiel te Loeke +7
Chiel te Loeke

Rode diesel is in Nederland voor landbouwvoertuigen helaas in 2013 afgeschaft.

9 maanden geleden
Felix Feleus +13
Felix Feleus

Ik heb een aantal jaren geleden een zelfde probleem gehad met de aankoop van een plezierjacht waarin nog een 600L rode diesel zat. Aangezien ik veel in het Rotterdamse havengebied vaar met veel douane die regelmatig controles uitvoert heb ik besloten om zelf naar de douane te gaan en de diesel aan te geven. Ik heb hen gevraagd wat ik met dit verhaal moest doen omdat ik niet wist waar ik met zo'n hoeveelheid diesel moest blijven. Hen verteld dat ik bereid was om de accijnzen etc. alsnog te willen betalen. Men moest er diep over nadenken want men wist er op dat moment eigenlijk ook geen oplossing voor. Ik heb uiteindelijk schriftelijk toestemming gekregen om de tank leeg te gebruiken zonder oplegging van een aanslag voor betaling van extra accijns. En daar was ik blij mee want de boetes waren niet mals.

9 maanden geleden
Brian +1
Brian

Luca does an awesome siren, such a good dog. The Gaz sounds like it needs more static ignition advance. If you have a dwell meter to set the points dwell that would be good also. In case you don't know, disconnect the vacuum advance tube and plug it off before setting the timing with a strobe light. You can also leave it connected, and using a vacuum gauge rotate the distributor until you get the highest vacuum without the engine having pre-ignition on acceleration. It sounds to me like it is set around tdc at present, it should respond and rev up quicker than what it is doing. the idle mixture seems too rich also. Just some thoughts to look at if you want to.

9 maanden geleden
valcked +107
valcked

Milo, vraag anders eens aan het Tank museum om advies betreffende brandstof. Zij zullen wel weten wat er kan of mag.

9 maanden geleden
Frank +1
Frank

@visje1996 Patat, het is patat! Geen friet :P

9 maanden geleden
visje1996
visje1996

Doet me denken aan het moment dat de zonnebloem olie goedkoper werd dan de diesel en mijn vader besloot om naar Frankrijk op vakantie te gaan, de hele straat rook naar frietjes haha daar kom je niet makkelijk mee weg lijkt mij

9 maanden geleden
Eelke van der Weide +5
Eelke van der Weide

@Frank idd het blijven ratten.

9 maanden geleden
Frank
Frank

@Eelke van der Weide Het werkt wel, maar als de douane je snapt ben je sigaar. Naheffing op basis van de schatting hoeveel zonnebloem olie je hebt verstookt de afgelopen jaren.

9 maanden geleden
Eelke van der Weide +1
Eelke van der Weide

@Frank maar goed dat zonnebloem olie ook werkt en super goedkoop in de supermarkt (toch bedankt voor de info)

9 maanden geleden
Enigma NL +165
Enigma NL

Wijze les: als je dingen hebt die niet helemaal volgens het boekje gaan niet op YouTube zetten. De vijand kijkt mee.

9 maanden geleden
Luc vb +1
Luc vb

vind ik ook,hij babbelt teveel !!!!!!!!!!!!!!!!!

9 maanden geleden
P Ling +10
P Ling

Tja ... als hij wist dat het niet mocht had hij het niet gedaan natuurlijk.

9 maanden geleden
Robbert R. +16
Robbert R.

Wat een zielige actie van onze overheid. Ik zeg help Milo en zijn tank de zomer door. Kunnen we niet een crowdfunding doen. Weet zeker dat mensen hem in deze willen helpen. Als iemand kennis heeft van ontheffingen help onze Milo 🙏

9 maanden geleden
Evo3s +91
Evo3s

laat volgende keer dan gewoon niet zien wat voor brandstof je gebruikt, of het nou bij het tanken of aflaten is maakt niet uit, gewoon niet meer laten zien dat en dan kan niemand het meer rapporteren :D

9 maanden geleden
Maurice Van De Logt +1
Maurice Van De Logt

Helaas is dat wel het beste. Er zijn altijd zielige figuren die het leuk vinden een ander erbij te naaien. Ook geen opnames maken van de vloeistoffen container, magazijn enz., Geen drone opnames of laten horen dat het ding vliegt.

9 maanden geleden
Ronnie Ka +6
Ronnie Ka

Als je rekening moet houden met elke matennaaier kun je niets meer. Triest

9 maanden geleden
Christian Neuteboom +11
Christian Neuteboom

ja precies ik vond het zowieso raar dat hij het liet zien want er is altijd wel iemand die een naai streek wilt uithalen

9 maanden geleden
Jos Entius +76
Jos Entius

TIP Maak je gewoon een aftakas op die tank dan mag het wel. groet Jos

9 maanden geleden
Joey Hollenberg +2
Joey Hollenberg

Bulldozer blad op de voorkant (van een trekker dat wel) en gaan :)

9 maanden geleden
Anton Konings +3
Anton Konings

Of een 3 punts hef

9 maanden geleden
Roel leusink +2
Roel leusink

Respect dat je die tanks ook nog in die vrachtwagen hebt gezet ik had die heftruck gebruikt om die vrachtwagen een beetje aan te passen de kappen een beetje anders

9 maanden geleden
Mark Van Rhijn +12
Mark Van Rhijn

Leuk inderdaad die regels. Je had beter alles terug in de tank kunnen gooien toen hij zo ver klaar was.

9 maanden geleden
Lucas Coebergh +7
Lucas Coebergh

In Duitsland stookolie oftewel hoog zwavel niveau diesel kopen. Moderne diesel loopt daar niet best op maar die lompe tank wel! Kost 25% van normale diesel.

9 maanden geleden
Markie +1
Markie

Menig landbouwvoertuigen zijn daar al aan opgebrand, zou ik zeker weten niet der in gooien onbetrouwbaar alst maar kan

9 maanden geleden
The Odd Video +15
The Odd Video

Dit gaat het doel toch wel heel erg voorbij, als je nou met de tank de weg op ging ... Loopt die tank niet op kerosine / Jet A1? Doen ze hier in NL met legervoertuigen ook en daar zit geen rood kleurtje aan ;)

9 maanden geleden
jfv65 +1
jfv65

Ik denk dat die tank op bijna alles loopt. Zelfs op gebruikte frituurolie (hint!😉) , slaolie, olijfolie of oude afgewerkte motorolie.

9 maanden geleden
Johan hak +12
Johan hak

Helemaal mee eens milo ze zijn gek geworden hier in Nederland

9 maanden geleden
stoomtrein60 +3
stoomtrein60

En ons Nederlands Ambtenaren zijn weer tros op hun werk !! :):)

9 maanden geleden
Peter Linden +100
Peter Linden

hee de brandweer. zou er een douane busje met paar 100 liter rode diesel in de fik ge vlogen zijn??!!

9 maanden geleden
jorn teunissen
jorn teunissen

Hoop.het maar denk ik jie

9 maanden geleden
jan-pieter de vrij
jan-pieter de vrij

Lol 😂 😂 😂

9 maanden geleden
Jorno Hobbelman
Jorno Hobbelman

Dat dacht ik nou ook🤣🤣

9 maanden geleden
Sebastiaan Wezenberg +1
Sebastiaan Wezenberg

hahahaha goeie

9 maanden geleden
ComplicationNation
ComplicationNation

Ik leef met je mee man, dit land gaat kapot van al die regeltjes. Knap dat je nog kan blijven laggen 💪

9 maanden geleden
Maximiliaan Drost +7
Maximiliaan Drost

Reminder voor de toekomst: Laat nooit zien wat voor brandstoffen je gebruikt en waar je het vandaan haalt. P.S. Wat een *** streek van de douane. Nah je verzint wel weer een briljante oplossing voor dit probleem

9 maanden geleden
Alexei Matrossov +3
Alexei Matrossov

Frituurolie is uw oplossing, geen zwarte rook en een lekker geur in uw loods. Of afgedankteolie gemengd met gewoone diesel, cng zou ook gaan. Succes

9 maanden geleden
Rogier Buskens +28
Rogier Buskens

Zou der tegen in bezwaar gaan want dit is grijs gebied. Grote kans dat je in ieder geval de naheffing niet hoeft te betalen. Laat het maar voorkomen voor het gerecht en dan mogen hun je uit leggen hoe je met de tank aan de pomp komt. Daarbij dit zat al in het voertuig.

9 maanden geleden
John Heijboer +76
John Heijboer

Maar het leuke in deze video is toch wel Luca die vol overgave staat te janken als de brandweer voorbij komt tetteren 😂

9 maanden geleden
hydeparkist
hydeparkist

@qopoy dnon Het siert de beste man in tijden van afgunst en slachtofferschap. Zijn laatste commentaar is de kers op de taart;)

9 maanden geleden
qopoy dnon +1
qopoy dnon

Milo, je bent te goed voor deze wereld! Je helpt dat volk ook nog in laden en je geeft je drums weg!

9 maanden geleden
Splinter5570 +2
Splinter5570

Met de tank naar de pomp rijden! probleem opgelost :D Maar als je alles toendertijd na de restauratie terug gegoten had in de tank, hadden ze 't dan ook in beslag genomen?

9 maanden geleden
qopoy dnon +2
qopoy dnon

Ik stel voor om een crowdfunding voor de benzinekosten te starten. Mag milo ook gelijk een tweede opslagcontainer kopen om het allemaal in op te slaan! 🤭

9 maanden geleden
Xiamara Mu +23
Xiamara Mu

Krijg je hiermee ook een strafblad? Heeft dat nog gevolgen voor de aanvraag van vergunning van het kanon?

9 maanden geleden
whoeveriam0iam14222
whoeveriam0iam14222

denk als ie de boete gewoon betaald dat ie dan geen last heeft ivm t kanon. als ze over 10 jaar eindelijke eens tijd hebben voor dat soort dingen

9 maanden geleden
Edwin
Edwin

Dat wordt dan toch een keer een open dag houden wanneer dat weer mogelijk is, en iedereen 5 liter diesel aan inschrijfgeld vragen 🙂

9 maanden geleden
Caterpillar Das mien mark +2
Caterpillar Das mien mark

Is een eigen brandstof tank een idee? Kan je bedrijfsmatig goedkoper laten vullen

9 maanden geleden
Pedro Zap +1
Pedro Zap

Ik vraag me af, wisten ze dan hoeveel diesel er stond? Had emiel toch ook nog even 200L in de tank kunnen gooien of elders even opslaan?

9 maanden geleden
A. J. +5
A. J.

Stuur misschien nog een brief dat de douane jouw vaten in bezit heeft en aangezien dat jouw eigendom is, dat je graag jouw vaten binnen 2 weken retour verwacht.

9 maanden geleden
Ernst van der Schulp +1
Ernst van der Schulp

zal zeker in beklag gaan en de brandstof terug eisen als de kans juridische aanwezig is. toch leuk om te zien dat het toch gelukt is met de rem, zal wel een opluchting zijn.

9 maanden geleden
F.v.R. +2
F.v.R.

Is die rooie diesel "wisselgeld" voor je aanvraagformulier ,aan de douane ?? Hoop dat het nou snel geregeld is met de loop van de tank Boekel🚜

9 maanden geleden
Willem Boonzaaijer +23
Willem Boonzaaijer

Hij blijft gewoon lachen hé👍🏼 😂

9 maanden geleden
Vlugge Jaapie72 +1
Vlugge Jaapie72

Gewoon verraden man! Ik had het effe snel in de tank gegooid 😁👊👍

9 maanden geleden
Arjanvde +18
Arjanvde

Naar Belgie toe met de tank (is toch om de hoek) 🤣. Mobiele tankwagen laten komen en volgooien, bonnetje erbij en terugknallen.

9 maanden geleden
Arjanvde +2
Arjanvde

@Henk van Voorst België is 500m verderop met alleen maar weilanden ertussen. Als de tussenliggende boeren een beetje mee willen werken (waar een wil is is een weg). Tank en mobiele tankwagen op Belgisch grondgebied, volgooien en terug 😉. Anders witte diesel halen in België met jerrycans.

9 maanden geleden
Henk van Voorst
Henk van Voorst

Niks mobiele tankwagen. Rode diesel in belgie tanken mag inderdaad, maar dan moet de brandstof in belgie zelf in de brandstoftanks zijn getankt. Dus dan moet emiel een oplegger regelen, daarmee naar belgie rijden, tanken, en dan weer terug. Het is dan goedkoper om gewoon netjes de accijns te betalen

9 maanden geleden
Kevin Anoniem +2
Kevin Anoniem

Dan denken ze straks dat er een invasie bezig is

9 maanden geleden
Mark W +10
Mark W

"Bedankt voor het kijken naar deze video, en tot de volgende" ... behalve voor de droeftoeter die de douane heeft getipt.

9 maanden geleden
Enrico +4
Enrico

Dat is de roverheid, als je iets van hun nodig hebt kun je maanden wachten, als ze wat van jou willen zijn ze er als de kippen bij!

9 maanden geleden
Daan Arts +194
Daan Arts

ploeg erachter en John Deere op de zijkant, kan de Douane ook niet meer klagen ;)

9 maanden geleden
Sven
Sven

Ze hebben altijd wat te zeuren de politie

9 maanden geleden
Farmingboys
Farmingboys

@whoeveriam0iam14222 niet slecht over Lunteren praten

9 maanden geleden
Truckspotter.Nijhof
Truckspotter.Nijhof

@Ruud van de Munckhof zetor?

9 maanden geleden
oo7killer1
oo7killer1

@john dat deden ze idd, wel gemengt met diesel

9 maanden geleden
john
john

Maar ik vind gewoon onzin dat heel gedoel met de overheid met achterlijke maatregelen

9 maanden geleden
TheSillypig
TheSillypig

Zijn er nog plekken waar je rooie diesel kan tanken? Mijn baas beheert een tankstation in Goirle, hoogstwaarschijnlijk kent Milo die wel, en daar was sinds die regels verandert zijn meteen geen rooie diesel meer te verkrijgen.

9 maanden geleden
StrataNL +9
StrataNL

Had je de tank en BMP niet vol kunnen gooien en twee half lege vaten meegeven?

9 maanden geleden
joepdoei100 +192
joepdoei100

De vaten waarin de diesel zat zijn jou rechtmatig eigendom. Ik had de vaten niet afgestaan. Laat ze het maar overpompen, en anders gewoon leeggieten in dat bakwagentje...

9 maanden geleden
SadBunny
SadBunny

​@TheGiant Gaming Huh? Een staking? Wie zou hij dwarszitten met een staking dan? (Of zijn bedrijf nou in Frankrijk of in Nederland zat?)

8 maanden geleden
roybakker1973
roybakker1973

@CNE Diesel zat in de tank van de tank, vermoedelijk van het britse leger

8 maanden geleden
CNE
CNE

Als je de vaten wilt houden moet je het zelf maar overpompen. Waarom zou een ambtenaar die moeite moeten nemen terwijl jij illegaal bezig bent. Of nog beter, gewoon legale diesel tanken net zoals iedereen. Rode diesel is al een tijdje verboden in NL

8 maanden geleden
TheGiant Gaming +1
TheGiant Gaming

@Sieger Zuiderveld in Frankrijk hebben ze daar een mooie oplossing voor als je geen macht heb en het oneens bent. Hoe heet dat ook alweer 🤔🤔 Ohja een staking.

9 maanden geleden
Sieger Zuiderveld +8
Sieger Zuiderveld

Milo heeft wel wat anders te doen Dan een stel pipo's in de gaten te houden die op zijn terrein staan te klussen met vaten. Gewoon die vaten in die douane auto mieteren en die lui van je terrein afbonjouren. Buiten dat ga je geen flikker opschieten met moeilijk gedoe, tenzij je een fan bent van wekelijkse controles. En dan nog zoiets: de pipo die de vaten komt halen, verzint die regels niet, dus waarom zou je het hem moeilijk maken?

9 maanden geleden
rodeoBluesBrothers
rodeoBluesBrothers

Helaas was het hebben van rode diesel al verboden sinds 2013, en tuurlijk vind ik ook dat voor een restauratie van iets wat zelden op de openbare weg rijd een uitzondering moet zijn. een ontheffing is trouwens geen optie, schijnt alleen voor vaartuigen nog mogelijk te zijn. misschien voor de WBP dan wel ;-)

9 maanden geleden
Arthur van der Linden. +5
Arthur van der Linden.

Hoi master Milo, kun je die tank niet op zonnebloem olie laten rijden? Mijn oldtimer trekker deed het daar perfect op. Beetje mengen met dure diesel

9 maanden geleden
SJAAKSJAAKSJAAK +1
SJAAKSJAAKSJAAK

Daar loopt die tank prima op. Die loopt nog op vloeibaar oorsmeer.

9 maanden geleden
Richard B +2
Richard B

Hoi Milo. Bij het in voeren is de douane nalatig geweest die hadden bij het invoeren dit moeten controleren, volgens mij kunnen ze daar later niet op terug komen toch??

9 maanden geleden
VolGas NB +7
VolGas NB

Jezus wat zielig kunnen ze soms ook zijn. Ze moeten is een keertje nadenken. Emiele is bezig een hele tank te restoureren met leuke videos maken en inspiratie aan mensen te geven. Krijgen ze zit gezeik. Soms he...

9 maanden geleden
Oebbie +11
Oebbie

Wordt het in beslag genomen ga je er nog zelf aan lopen sleuren? Ik zou zeggen daar staat het have fun!

9 maanden geleden
Josh De Haan
Josh De Haan

Milo anders zou je moeten kijken of je witte diesel kan krijgen via een bedrijf. Dat is altijd nog goedkoper dan witte diesel bij de pomp weg. En wanneer ga je weer verder met de Gaz m20 pobeda?

9 maanden geleden
Robert van Griethuijsen - de Jong
Robert van Griethuijsen - de Jong

15:20 die dislocaties (roosterafwijkingen) in staal worden gewoon gevormd door ijzer atomen die niet netjes in het rooster zitten door het snelle afkoelen. Niks geen koolstof. Bij koper kunnen dezelfde mechanismen optreden: misschien is het effect niet zo sterk als bij ijzer, maar wel vergelijkbaar.

9 maanden geleden
rudy de haan
rudy de haan

Echt zuur dat hele rode diesel verhaal, vooral als iemand je gewoon heeft verlinkt. Wel mooi dat er ook weer wat auto content in de videos zit. Best een leuke auto die GAZ. Hoe staat het eigenlijk met die bruine Granada ? Of is het een Consul ? Keep up the good work, Milo !

9 maanden geleden
J J
J J

Gooi gouw de tank vol en lever in wat over is

9 maanden geleden
Hotel44 +2
Hotel44

Mooi avontuur.. Master milo en ze zoektocht naar de mislukte misgunner

9 maanden geleden
Frank +2
Frank

Het mag zelfs niet in trekkers, van de belastingdienst: Rode diesel mag alleen worden gebruikt: in schepen, zolang dat geen pleziervaartuigen zijn, en in een beperkt aantal gevallen in kranen op schepen en pontons

9 maanden geleden
joerivandaal +1
joerivandaal

Emiel, ik heb dikke respect voor je! Maar ook jij kunt gewoon "witte" diesel in je werktuigen tanken net zoals de rest van ons, ondernemers van Nederland. Dat jij het geluk hebt dat je af en toe eens een tank met rode Diesel mag vullen in België betekent niet dat je een voorraad mag inslaan.

9 maanden geleden
joerivandaal +1
joerivandaal

Blijkbaar is er niemand van op de hoogte dat rode diesel überhaupt niet meer verkocht wordt in Nederland. Elke ondernemer, boer, transporteur of wie dan ook koopt gewone diesel in.

9 maanden geleden
FerryP +2
FerryP

Ben benieuwd hoeveel die naheffing worrd. Hopelijk niet te veel!

9 maanden geleden
maurice van doeselaar +1
maurice van doeselaar

Ik vrees factor 10 van normale dieselprijs

9 maanden geleden
Chris Defender
Chris Defender

Ik begrijp niet hoe ze kunnen naheffen op in beslag genomen goederen. Misschien had je moeten zeggen dat het ontvetter is voor de spoelbak o.i.d.

9 maanden geleden
Lars Bremen +6
Lars Bremen

Bah wat een snitch 🤢 hoop dat die snel z’n verdiende loon krijgt. Hopelijk valt het allemaal een beetje mee. We blijven toch kijken

9 maanden geleden
Peterg69 +2
Peterg69

Ergens in Nederland zit nu een hele plichtsgetrouwe trotse ambtenaar te genieten achter z'n laptop. #stumpert

9 maanden geleden
Berny v H. +1
Berny v H.

Op naar den Haag met de tank om te demonstreren 🤣👍🏻

8 maanden geleden
cryptout +2
cryptout

Dat WD40 vat is epic!

9 maanden geleden
Wouter d.B. +1
Wouter d.B.

Grappig altijd hoe vlot ineens de Roverheid kan werken als ze iets willen hebben...

9 maanden geleden
Nazaca +3
Nazaca

Toen ik vroeger in de kwekerij werkte had de baas gewoon een pomp rode diesel op het terrein staan. Je zou eens moeten informeren hoe dat zit. Heb je in ieder geval een bonnetje. Wel jammer dat dit idd in het oog van de douane springt maar het keuren van de loop al een jaar op zich laat wachten. Maarja het is niet anders :(. Grt Jeroen.

9 maanden geleden
jesper kuipers
jesper kuipers

@elco_os scheelt dat je BMP half boot is ;)

9 maanden geleden
elco_os +1
elco_os

Omdat de staat geld tekort had hebben ze rode diesel verboden in 2013. Alleen beroepsschepen mogen het nog

9 maanden geleden
devjock +3
devjock

Tank op out frituurvet laten lopen? Schijnt niet onder te doen voor diesel, en 't is een leuk projectje voor de video's.

9 maanden geleden
Stahl Beton +4
Stahl Beton

Iemand zit nu keihard met zn japie te spelen. Lekker iemand erbij kunnen naaien. Wat een meldingsvreugde. Maar, zolang je niet de openbare weg opgaat en alleen op eigen terrein rijdt maakt het toch niet uit waar je op rijd?? Eigen terrein!

9 maanden geleden
Pedro Zap +10
Pedro Zap

Ik lees de titel, en denk "waarom, wat heeft die hond misdaan?" O wacht, de nieuwe heet luca.

9 maanden geleden
DestructionNL +1
DestructionNL

Ik zie jullie met z'n 2en die motorkap monteren, en bedenk me dat ik dat ooit in m'n eentje gedaan heb bij een Astra F, waar ik een ander blok in had gezet. Met 2 is dat toch wel even handiger ja. En wat een sneuneus, die de Duane langs gestuurd heeft. Ja, rooie diesel is link. Maarja, je flikkert het in de tank en die fikt het sneller op dan zij het "vernietigen". Dat probleem zou dus vanzelf wel opgelost zijn...

9 maanden geleden
D. van der Meijden
D. van der Meijden

Kenteken voor een trekker op je tankje zetten. Om landbouwvoertuigen als een ploeg en eg te trekken. Kun je toch rode diesel blijven tanken.

9 maanden geleden
John Will be fine +1
John Will be fine

Hey mannen Wat een trieste bedoeling. P.S. Ik weet nu al wat je in de postvlog heel blij mee zou zijn 5 Liter can DIESEL 😉

9 maanden geleden
Lukas
Lukas

*bedoening

8 maanden geleden
Tillmannn
Tillmannn

Idee om de rode diesel te vernietigen idee 1 in brand steken idee 2 in de hens steken idee 3 opbranden

9 maanden geleden
supersiem14 +8
supersiem14

int vervolg niks meer laten zien als je rode diesel hebt, dat lekker op de achtergrond houden

9 maanden geleden
Patrick Heyndrickx +2
Patrick Heyndrickx

Moet je nu een opslagtank voorzien voor witte diesel hebben? Ik zie jou nog niet naar een pompstation rijden met de tank.om even diesel in de tank van de tank te gooien.

9 maanden geleden
Ronald Reinders
Ronald Reinders

Ik zeg met de tank naar een benzine tank rijden 😜 dan zijn ze zo genezen heel de weg de bestrating beschadigt

9 maanden geleden
Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn

nou succes als je nu moet gaan tanken. Bel alvast de stratenmaker maar om de straat rondom het tankstation weer goed te leggen 🙄 ik kom je graag tegen bij de pomp.

9 maanden geleden
sehhi vooty
sehhi vooty

Hij blijft gewoon lachen hé👍🏼 😂

9 maanden geleden
Sven van Beek +7
Sven van Beek

kan je nie gewoon bij een akkerbouwer of boer in de buurt tanken, die hebben staffelkorting op witte diesel dus is een stuk goedkoper

9 maanden geleden
jan-pieter de vrij
jan-pieter de vrij

Zijn buurman 🤣 had die neer moeten zetten.. 😉

9 maanden geleden
Matthijs van Duin +4
Matthijs van Duin

Ik hoop dat alles in orde blijft, wil niet dat hetzelfde gaat gebeuren als the heikendorf panther.

9 maanden geleden
YamahaWR-NL
YamahaWR-NL

Precies, en de tank ook nog beschadigen bij in beslag name

9 maanden geleden
videoJunke1 +3
videoJunke1

Man man man... Kijk en dit soort dingen maakt Nederland wel eens een vermoeiend land om in te wonen.

9 maanden geleden
ambulanceverpleegkundige
ambulanceverpleegkundige

Heb wel medelijden milo!

9 maanden geleden
quantom theory
quantom theory

Ik versta de frustratie volledig! Regels zijn gemaakt om een doel te bereiken (het doel: geen belastingsonduiking) Hier worden de regels het doel en wordt het echte doel gemist. Een typisch probleem van onze bureaucratie. Ik erger me er wekelijks wel aan. :(

9 maanden geleden
Martin B
Martin B

De volgende actie: de arbeidsinspectie op bezoek, want ook daar zal iemand wel wat van vinden en gaat lopen ratten.

9 maanden geleden
SG
SG

No se de que hablan, pero me gusta ver sus videos de Milo!! Saludos!!

7 maanden geleden
Remco Uijttewaal +1
Remco Uijttewaal

En de vorige keer zeggen ik ben bijna door de rode diesel heen! 🙈

9 maanden geleden
BluesDocter +2
BluesDocter

Als je alleen op je eigen terrein rijdt en niet op de openbare weg komt dan vraag ik me af of het wel rechtmatig is. Zoek een goede advocaat!

9 maanden geleden
Lucky Striker
Lucky Striker

Het is beter dat de overheid zich eens bezig gaat houden met zaken die er echt toe doen!

9 maanden geleden
Taxi2906
Taxi2906

Als je niet had gefilmd hadden ze t nooit geweten 🙌🏻

8 maanden geleden
Dennis +4
Dennis

De zin “Ga eens echte boeven pakken” is in deze situatie terecht!

9 maanden geleden
oiuet souiu
oiuet souiu

Leuk inderdaad die regels. Je had beter alles terug in de tank kunnen gooien toen hij zo ver klaar was.

9 maanden geleden
eioshen boboi
eioshen boboi

Leuk inderdaad die regels. Je had beter alles terug in de tank kunnen gooien toen hij zo ver klaar was.

8 maanden geleden
kolim jone
kolim jone

Leuk inderdaad die regels. Je had beter alles terug in de tank kunnen gooien toen hij zo ver klaar was.

8 maanden geleden
Luuk Verhagen +111
Luuk Verhagen

Toen ik de titel zag vroeg ik me af wat de douane nou met een begraven hond wilden...

9 maanden geleden
Jeroen B
Jeroen B

Waarschijnlijk hadden ze heel veel tijd over en wouden ze in deze corrona tijd ff van kantoor af en lekker een dagje uit maten naaien.

9 maanden geleden
Maarten Bremmer +1
Maarten Bremmer

dacht ik ook.

9 maanden geleden
S Auber +1
S Auber

🤣🤣

9 maanden geleden
F.v.R. +2
F.v.R.

Dacht hetzelfde

9 maanden geleden
IJ V +1
IJ V

haha ja ik dacht dat ook

9 maanden geleden
Coolkast +27
Coolkast

Als iedereen een playlist maakt met alle video's van milo en die de komende nachten gewoon laat afspelen heeft hij die diesel weer terugverdiend via de views vanuit YouTube 😁

9 maanden geleden
Hollander040
Hollander040

@DUTCH GUY TV :) Of de juiste plugins gebruiken.

9 maanden geleden
DUTCH GUY TV
DUTCH GUY TV

Als er geen beweging is stopt hij met automatisch spelen, even een botje maken

9 maanden geleden
jwstolk
jwstolk

Als het importeren zo lastig is, waarom meten jullie het kanon niet op en maken in Nederland een nieuwe? De binnendiameter kan dan meteen aangepast worden aan het lokale aardappel ras.

9 maanden geleden
Rob Den Hartog +1
Rob Den Hartog

Ik zou zeggen, daar achterin staat het. Succes. Ennuh, de accu van de heftrut is toevallig leeg..

9 maanden geleden
Sebastiaan
Sebastiaan

Wel fijn die overheid, ondertussen wacht je al 2 jaar op een vergunning voor een niet werkend kanon. Droevige ambtenaren.

9 maanden geleden
jfv65
jfv65

Hele oude auto's (zoals mijn Peugeot 404 uit 1960) hadden nog geen gesloten carter ventilatie systeem maar inderdaad alleen een naar beneden hangende slang. ( die dus gewoon onder de auto op devweg lekte... echt niet milieuvriendelijk ) Die gesloten carter ventilatie systemen kwamen pas ergens halverwege de jaren60 in gebruik. Ik had ooit een BMW 2002 van 1973 en die had al wel een gesloten carter ventilatie.

9 maanden geleden

Volgende

Verder Sleutelen Aan De BMP! #462

41:14

Verder Sleutelen Aan De BMP! #462

Werkplaatsvlog

Weergaven 55K

Hoe Rijdt De GAZ M21 !? #472

42:13

Hoe Rijdt De GAZ M21 !? #472

Werkplaatsvlog

Weergaven 42K

Feeding a Venus Flytrap Human Blood

0:52

Feeding a Venus Flytrap Human Blood

Action Lab Shorts

Weergaven 16 mln.

NEW HOME IKEA SHOPLOG & MAMA IS VERDRIETIG!

13:49

Jeremy Clarkson Blows Up a Beach! 💥 #Shorts

0:58

Jeremy Clarkson Blows Up a Beach! 💥 #Shorts

The Grand Tour

Weergaven 4,6 mln.

Staat Van De Koppeling Vaststellen! #488

47:36

Staat Van De Koppeling Vaststellen! #488

Werkplaatsvlog

Weergaven 51K

Get Free Energy with AC Motor and Car Alternator 💡💡💡

21:32

DIKKE BOOM OMZAGEN achter in het bos! #612

37:19

Branch destroyer - Wood chipper build

10:39

Branch destroyer - Wood chipper build

Made in Poland

Weergaven 735K

1930s Antique Sentry Safe Restoration - Perfect Restoration

36:09

Bmp Motor Uit Elkaar Halen Met Fabian#486

44:27

Your Scumbag Dad - Fly a Plane!

0:59

Your Scumbag Dad - Fly a Plane!

Scumbag Dad

Weergaven 3,1 mln.

MALOSSI MHR RACING UITLAAT | 180CC RUNNER

11:53

MALOSSI MHR RACING UITLAAT | 180CC RUNNER

VOL GAS MET JOEY

Weergaven 38K