DIY machine gets tank tracks undone! (Beating tank track metronome)

 • Gepubliceerd op 2 jaar geleden

  WorkshopvlogWorkshopvlog
  abonnees: 143K

  Do you want to contribute to our videos? Then visit our Patreon!
  Patreon: patreon.com/mastermilo

  Technical components: www.indi.nl
  Locking rings: www.nord-lock.com
  ▼ Click here for more! ▼

  Follow me on:
  Main channel: www.youtube.com/user/mastermi...
  Facebook: mastermilo82
  Instagram: mastermilo82
  Website: mastermilo.com/

  Send mail;
  Mastermilo
  PO Box 151
  5110 AD
  Baarle-nassau

  Our Discord community volunteers and creates English subtitles for our videos. It might take a couple of days for the videos to be subtitled. To be notified when a video is translated you can join the community-driven Discord.

  You can also view all of our subtitled vlogs in a playlist here: www.youtube.com/playlist?list...

Werkplaatsvlog +399
Werkplaatsvlog

Ha mensen, geniet lekker van de twee lange vlogs. Morgen hebben we helaas geen vlog, we hebben een dagje vrij. Zaterdag is er wel een extra vlog, dan gaan we namelijk een bovenloopkraan halen! Weet je al wat je morgen met je vrije avond gaat doen?

2 jaar geleden
Forest Louie
Forest Louie

@Maddux Camden You are welcome xD

5 maanden geleden
Maddux Camden
Maddux Camden

@Forest Louie it worked and I actually got access to my account again. I'm so happy:D Thank you so much you saved my ass :D

5 maanden geleden
Maddux Camden
Maddux Camden

@Forest Louie Thanks for your reply. I got to the site on google and im in the hacking process now. Seems to take quite some time so I will get back to you later with my results.

5 maanden geleden
Forest Louie
Forest Louie

@Maddux Camden instablaster ;)

5 maanden geleden
Maddux Camden
Maddux Camden

sorry to be so off topic but does anybody know a tool to get back into an instagram account..? I somehow forgot the password. I appreciate any help you can offer me.

5 maanden geleden
boer harms +67
boer harms

Wat 'n idee weer! een lostrilautomaat! En weer een fijn avondvullend programma! Buurman en Buurman gehalte is ook dik voor mekaar weer XD

2 jaar geleden
R Heininga
R Heininga

Groen van de mos

2 jaar geleden
Brenden S
Brenden S

Aleen jammer dat de losdraaiautomaat groen is dat zegt meestal niets goeds in tege stelling tot trekkers

2 jaar geleden
noizesuppressor1 +5
noizesuppressor1

Ajetooo!

2 jaar geleden
Erik Van Ewijk +121
Erik Van Ewijk

Hoi Milo en Dirk ik heb zelf wel eens tijdens een stage geholpen bij het verwijderen van pinnen uit een komatsu graaf machine hier is best wel wat meer kracht voor nodig dan de 50ton die jullie geprobeerd hebben. Rond de 80 tot 90 ton komen ze met een harde klap los hier hadden we wel een goede pers voor. ik heb even gezocht op en hij lijkt hier wel een beetje op https://www.youtube.com/watch?v=CyFkAvyHBrQ

2 jaar geleden
Erik Van Ewijk +1
Erik Van Ewijk

pinnen van een graafmachine zijn inderdaad dikker we gebruikte een push pin van ca 35mm deze is ook een paar keer gesneuveld maar dat kwam meer omdat de pers er niet goed recht op zat want als je niet goed recht perst dan zal een pin die je er met de hand in en uit kan schuiven ook niet uit willen. Bij de pers die wij hadden zat een huls om de push pin die de scherven van een geëxplodeerde push pin tegen kon houden. wan als het mis gaat is dat ding een granaat. ik denk ook niet dat Emile gelijk 90 ton op zijn rupsen moet zetten wan dan kan hij de rupsen nog breken ook. maar dat er heeeel veel kracht voor nodig is om een pin er uit te drukken is wel zeker.

2 jaar geleden
R Heininga +2
R Heininga

Ik heb het filmpje gezien. Nou weet ik ook waarom het bij de tank niet lukt. Ze hebben de sleutels niet in zo’n rood kistje gedaan. Anders was het wel gelukt. 🤓

2 jaar geleden
Steven Elffers +3
Steven Elffers

Volgens mij proberen anderen het ook al uit te leggen en als je goed hebt opgelet is er een reden dat Emiel er niet meer dan 20 ton opzet is vanwege de kleinere diameter van de pin, even afschattend dat dit 25 [mm] is kun je er maar een beperkte druk opzetten voor het materiaal begint op te stuiken. (letterlijk platdrukken van je as/pen). Even snel uitgerekend voor je: Als de pen 25mm diameter is en je gebruikt pisbakkenstaal (S235) dan kun je slechts 13 ton drukken voor de boel stukgaat. Neem je hoogwaardig assenstaal (42CrMo4v) kun je dit wel opkrikken richting de 40 ton, en er zijn nog wel exotischere sterke materialen om richting de 50 ton te gaan, maar dan moet die pen in de rups ook wel hetzelfde materiaal zijn anders stuikt die en dan krijg je 'm er nooit meer uit. Doordat de pendiameter van de graafmachine veel dikker is, richting de 40 mm of misschien wel meer, kun je met gemak richting de 100+ ton gaan als je een beetje een hoogwaardige pen erin hebt zitten (750 MPa of hoger). En zoals andere al zeggen, die pennen zijn korter, dus is het roestoppervlak veel kleiner tov die lange pennen in de tankrups. Lang verhaal kort, ik denk dat als die rupsen maar een beetje loszitten, het beste is gewoon ermee gaan rijden, precies wat ze al van plan zijn :-)

2 jaar geleden
deadkroko
deadkroko

Zoals emiel al eerder zelf zei, de oppervlakte waar een grote pin mee vast zit is haast even groot als een dunne pin

2 jaar geleden
Nature photos and more
Nature photos and more

Allemaal best interessant en wel. Alleen halen ze bij die kraan eerst het loopvlak eraf van die rupsband en later die pin. Ook is die pin korter dan bij die rupsbanden van die tank. Het loopvlak bij de rupsbanden van die tank kunnen niet apart los gehaald worden en die pinnen zijn een stuk langer.

2 jaar geleden
Tex +28
Tex

Emiel, ik weet niet wat je in Dirk z’n koffie hebt gestopt, maar het is goed spul! Vaker doen 😆

2 jaar geleden
Homefield Light and Sound
Homefield Light and Sound

*Spraakwater 🤔😂😂

2 jaar geleden
Jochem +9
Jochem

Dit is de mooiste werkplaatsvlog die ik ooit heb gezien! Man man man wat prachtig beunen hahaha

2 jaar geleden
ar1g3 +14
ar1g3

Ik zie twee grote problemen met de machine, gelukkig zijn ze gemakkelijk te verhelpen! Uitleg volgt hieronder, like zodat ze deze zien! Ten eerste: elke keer dat de pendel tegen een aanslag slaat verliest de machine zijn nut. Je wilt namelijk de kinetische energie van de pendel gebruiken om de schakel los te breken, wanneer de pendel tegen de aanslag slaat draagt deze echter al die energie over naar het frame. De energie wordt op dat moment niet meer overgedragen aan de rupsschakel. De aanslagen zouden er moeten zijn om de maximale limieten van de machine in te stellen, als een soort veiligheid op het bereik van de pendel. Ze zouden de maximale beweging van de pendel moeten instellen waarbij de motor hem nog teruggetrokken krijgt. In jullie geval moeten ze dus een stuk lager zitten. Ten tweede: de machine is gebouwd afgaand van de eerste schakel die je ermee losgemaakt hebt. Echter, de daaropvolgende schakels zijn nooit exact hetzelfde uitgelijnd als die eerste. Wanneer het 'scharnierpunt' onderaan verplaatst zou de hele drijfstang ook moeten verplaatsen maar dit gaat niet gezien de motor vast zit gemonteerd. Het resultaat is dat de pendel dan altijd harder één kant op slaat, en hier dan tegen de aanslag begint te meppen. Dit kan je gemakkelijk oplossen door de pennetjes waarmee de veren bevestigd zijn aan de drijfstang verstelbaar te maken. Een aantal stompjes draadeind op de drijfstang lassen en een bijhorende moet op de pen lassen, en dan kan je na het verwisselen van schakel ook de veren bijregelen zodat alles weer overeen komt. Het middenpunt van de slag van de pendel (= verticale stand) zou moeten overeenkomen met het middenpunt tussen de 2 veren op de drijfstang wanneer het kruk-drijfstang mechanisme in zijn dode punt zit. Alleen op die manier ga je een symmetrische slag hebben! Mits genoeg verstelposities van die pennen kan je de pendel en het kruk-drijfstang mechanisme dus vrij goed uitlijnen en dan zou hij even hard naar elke kant moeten slaan.

2 jaar geleden
Johan van Eeden Petersman +2
Johan van Eeden Petersman

Hey mensen! Jullie zijn nu op en top buurman en buurman 😂 geweldig!! Echt geniale knutsel oplossingen 👏🏻 Is het niet een idee om de atlas met de schuif op het beukframe te zetten. 👍🏻succes mannen!

2 jaar geleden
Campie Vuurwerk +12
Campie Vuurwerk

En weer een avondvullend programma 👍😄 dit zal de vrouw weer leuk vinden 😜

2 jaar geleden
Michel Wijngaard +3
Michel Wijngaard

Luka is je beste leerling Milo, kijken en luisteren naar de leraar, 👍❤. Top video weer mannen. Tot morgen iedereen 👋

2 jaar geleden
Janne J +1
Janne J

Oh how I wish that these episodes would have an English translation. Master Milo produces, in my humble opinion, the best "workshop" content in the whole of YouTube. All the best.

2 jaar geleden
Husky Rides +11
Husky Rides

Heb de hele dag zitten wachten op deze video.. was toch wel een beetje een cliffhanger gisteren of jullie de rupsbanden los gingen krijgen!

2 jaar geleden
kornelis smook +4
kornelis smook

Wat een geniaal (martel)werktuig,Ik vindt dat hij de naam Brutus verdient.

2 jaar geleden
Mark Woudstra +41
Mark Woudstra

Dirk houd van "dikke staven" owjee ik zie de AliExpress pakketjes alweer binnenkomen😂

2 jaar geleden
Brommobiel Vakantie +1
Brommobiel Vakantie

volgens mij niet alleen roze en dikke staven.... meiden neeh geloof ik niet meer :P

2 jaar geleden
jwsjeroen
jwsjeroen

Lekker bezig jongens, kijk vaak naar jullie project! Een inspiratie voor veel mensen zou maar zeggen

2 jaar geleden
Sibren de V
Sibren de V

Mooi om dit mechanisme te zien manne! Gefeliciteerd met de vooruitgang!

2 jaar geleden
Wybren Tjepkema +1
Wybren Tjepkema

handig zo'n slagboor, hebben er ook 1. in 2014 heel veel gebruikt voor de bouw van onze stal(woon op boerderij) en werkte helemaal top, ik hoop dat jullie er ook veel plezier mee hebben

2 jaar geleden
S Agri +1
S Agri

Bijna een anderhalf uur genieten van een nieuwe werkplaatsvlog

2 jaar geleden
Harry Harry +2
Harry Harry

Geniaal die zelfgebouwde machine voor het losmaken 👍

2 jaar geleden
Vacation In South Sweden +2
Vacation In South Sweden

hahaha geweldig! De buren zullen wel zeggen;"Wat hebben ze nu weer gebouwd?"

2 jaar geleden
fokke ophuis +8
fokke ophuis

Verrekt mannen hier maken jullie me blij mee een extra lange vlog En morgen ook nog lekker hoor 👍🏻👍🏻

2 jaar geleden
Made.at.the.boneyard
Made.at.the.boneyard

fokke ophuis morgen krijgen we 1 uur lang filmpje van de machine en hun zitten dan het MM spel te spelen...

2 jaar geleden
Simon Lapworth +6
Simon Lapworth

Watched every episode so far on the tank. Brilliant home made rig tonight. I only speak English but the rig is simply the dogs bollocks!

2 jaar geleden
More and row
More and row

@Simon Lapworth Ahh, yeah i see now.

2 jaar geleden
Simon Lapworth
Simon Lapworth

@More and row Using heavy weigh to repeat the task of pushing and pulling the hinge joint so that with lubrication it should eventually free it's seized state and start to hinge.

2 jaar geleden
More and row
More and row

Can you tell me what the point of this rig is?

2 jaar geleden
ad schrijver +1
ad schrijver

en zeer benieuwd hoe jullie de hele rupsband op dat apparaat gaan leggen!

2 jaar geleden
Nederspoor NS +1
Nederspoor NS

Geweldige machine hoor! Da Vinci zou trots op jullie zijn!

2 jaar geleden
fouoii gyhh
fouoii gyhh

Watched every episode so far on the tank. Brilliant home made rig tonight. I only speak English but the rig is simply the dogs bollocks!

2 jaar geleden
Marc-vB
Marc-vB

Mooi werk mannen!!

2 jaar geleden
Marc Swanson
Marc Swanson

I like the Case IH combine being used in your neighbor's cornfield. It looks fairly new. Your workshop seems to be in an excellent location.

2 jaar geleden
Diego DE GEKSTE
Diego DE GEKSTE

Wat een lekker lange aflevering :)

2 jaar geleden
Papa Boule +1
Papa Boule

Hello from Scotland master milo. Regarding the tracks you have coiled up on their sides next to the chemical store - it may be an idea to soak all the track pins in oil every day until you are ready to begin working on them.

2 jaar geleden
R Heininga +49
R Heininga

Hoera een slagsleutel 👏👏 Jammer dat de tank al bijna klaar is 🤭

2 jaar geleden
R Heininga
R Heininga

Een elektrischemoerlosrammelaccuboormachine. 💪

2 jaar geleden
Tromp Kramer
Tromp Kramer

@Rudy Akkerman of "ratata" of "rakke tak tak" etc. Elk bedrijf gebruikt er wel zijn eigen bijnaam voor.

2 jaar geleden
Rudy Akkerman
Rudy Akkerman

Wordt zo'n ding in de wandelgangen niet 'fruttelateur' genoemd?

2 jaar geleden
duncandop6
duncandop6

Met een gerust hart kijken nu

2 jaar geleden
Brommobiel Vakantie
Brommobiel Vakantie

ow ik dacht dat je de metronoom bedoelde als slagsleutel lol

2 jaar geleden
Caspar Z +1
Caspar Z

Leuk dat de buurman ook komt kijken en helpen. Echt top zulke buren.

2 jaar geleden
martin van der Meijden
martin van der Meijden

Dikke like van mij! Een paar vlogs geleden vroeg ik waarom jullie alles met de hand deden en niet met een slagmoersleutel. Tadaa! Daar is ie dan. Top mannen! Goeie, zinvolle aanwinst om lekker mee te sleutelen. Like zodat ze deze lezen!!

2 jaar geleden
Jj Jj +1
Jj Jj

Geef alsjebliefd 3 bakken koffie aan dirk voordat de vlog begint🤣 ik hou er wel van als hij "hieperdepieper" is en lekker los komt

2 jaar geleden
Maurits Merwe +1
Maurits Merwe

Mastermilo op zijn best: met wat oude zooi een goed werkend iets in elkaar zetten👍👍

2 jaar geleden
Pieter Franke +2
Pieter Franke

Geniaal apparaat!!

2 jaar geleden
v12345vtm +72
v12345vtm

Savonds zetten ze de Wieg van niels erop Valt de Kleine sneller van in slaap

2 jaar geleden
Thomas Douma
Thomas Douma

Met zulke lange video's haal ik het niet meer op 1 pilsie!

2 jaar geleden
Edmond
Edmond

Het is weer een zeer leuke video. Mooie machine voor de rupsbanden . Maar de op gelaste velgen ook goed maar staat de picknick-up erachter wel veilig ? Ga zo door mannen .

2 jaar geleden
Gorgus Ricus
Gorgus Ricus

Ha die Dirk en Emiel! Misschien een idee om een open dag te houden bij je werkplaats? Zodoende kan iedereen een keer langs komen en natuurlijk genieten van jullie aanwezigheid!

2 jaar geleden
djwesky +3
djwesky

40:00 Dat lachje van Emile is goud waard! XD

2 jaar geleden
Marc Kloosterman +1
Marc Kloosterman

Ik wil ook een *Holmatro,* voor thuis! Weet nog niet waar voor maar ik vind het schitterend spul!

2 jaar geleden
erik Visser
erik Visser

Wat een geweldige video mannen!! Heerlijk om naar te kijken! Goed idee van die matten

2 jaar geleden
bowen voowy
bowen voowy

os falta montar en la punta de la barra un cilindro y dentro una bola de acero . parara que cuando caiga a un lado o otro hace de martillo

Jaar geleden
Tordox +4
Tordox

Respect voor het geduld t.a.v. de tank maar ook t.a.v. sommige comments!

2 jaar geleden
Mark poepiloeri +1
Mark poepiloeri

Das zeker wat bereft de comments

2 jaar geleden
David Boxall +2
David Boxall

You should soak the tracks in light oil/ fluids for a couple of weeks, maybe make a shallow steel trough, to hold the oil and the tracks, David from UK

2 jaar geleden
Jusb1066
Jusb1066

they could have made a big trough and got a 100 gallons of molasses, perhaps

2 jaar geleden
Richard Muller +1
Richard Muller

Ja Emile moet ik nu ineens morgen met mijn gezin gaan praten in de avond ? Haha geniet lekker van jullie vrije dag. Dan genieten we nu van een extra lange vlog.

2 jaar geleden
Anna Haverkamp +8
Anna Haverkamp

Misschien komen de rupsbanden wel los als je er overheen rijd met iets zwaars. Een tank bijvoorbeeld!

2 jaar geleden
Robin Kors
Robin Kors

Goeie laskap zou ook geen slecht idee zijn! Heb je weer handje over! Werkt toch veel lekkerder?

2 jaar geleden
Gerben Treur
Gerben Treur

Hey! Misschien een idee om verstelbare aanslagen te maken? Zo kan je afzonderlijk per schakel de weg van de hefboom bepalen. Goed bezig verder :)

2 jaar geleden
Lars Rijvers
Lars Rijvers

Zo na 3 weken veelsteveel gewerkt te hebben eindelijk weer een werkplaatsvlog kijken zal helaas wel veel gemist hebben..

2 jaar geleden
Mathijs ten Hagen
Mathijs ten Hagen

Whow mooie accuslagmoerleutel. Ik ben pas op de roadshow van Hikoki geweest. Daar stond een bus vol met hun nieuwste gereedschap. Deze heb ik toen ook gezien👍🏻

2 jaar geleden
Bob Watson +2
Bob Watson

Best machine I've seen since I started watching YouTube.

2 jaar geleden
wilco otten
wilco otten

Het geluid, de mechaniek, het heeft wat, ik kan er uren naar kijken geweldig mannen!

2 jaar geleden
Batman Zutoplankton
Batman Zutoplankton

I have absolutely no idea what these guys are saying but I love the persistence, ingenuity, energy and thought that goes into the work they do!

2 jaar geleden
sjoerd2216 +4
sjoerd2216

Bas, kan je een keertje laten zien wat je door zo'n laskap ziet tijdens het lassen?

2 jaar geleden
sjaak van der toolen +1
sjaak van der toolen

Dat is "las"tig haha

2 jaar geleden
JIP EN FREEK +4
JIP EN FREEK

Weer een geniale oplossing!! Is het misschien een idee om eenmalig live te gaan op Instagram tijdens het werk? Like als je dat ook wilt!

2 jaar geleden
C F
C F

Mooi zo, voortgang met de tracks!

2 jaar geleden
Sohave
Sohave

And it turned out the Rube Goldberg machine worked, I am amazed with your ingenuity.

2 jaar geleden
Noud +1
Noud

Nog langer dan gisteren!? Moet niet gekker worden, vakkundig!😜😉

2 jaar geleden
Smartzenegger
Smartzenegger

Oh... de heftruck is loops geworden! :) Leuk dat jullie naast een popcorn veld zitten, lekker hoor. :P

2 jaar geleden
R Heininga +2
R Heininga

Top HET GAAT GEBEUREN 👍👍 Ik ben benieuwd of het lukt Ik ga gouw kijken

2 jaar geleden
??
??

Mooie oplossing manne maar dit gaat denk wel een beetje lang duren denk ik en de buren zulle er blij van worden hahah

2 jaar geleden
Arlo De Parlo
Arlo De Parlo

Nu kun je met 1050Nm wiel moeren aan draaien 🤣 en de dosis dubbelzinnige humor is weer top!

2 jaar geleden
jan-pieter de vrij
jan-pieter de vrij

Echt hé meer dan een uur kunnen kijken 👍🏻 😉 Lekker onderuit op de bank met de telefoon in de hand. 😉 👍🏻 😂 😂

2 jaar geleden
tijmen pdv +5
tijmen pdv

4:23 die haak is voor op de bouw om hem aan balken te kunnen hangen, daarom is hij zo groot

2 jaar geleden
MrPooLGaming
MrPooLGaming

goed werk jongens, nog 1000 schakels te gaan

2 jaar geleden
Wergeaster
Wergeaster

Ik heb me echt kapot gelachen. Ook die humor onderling! Geweldig deze vlog!

2 jaar geleden
Patrick H
Patrick H

Was er maar elke dag meer dan een uur puur genieten dit geniet van jullie verdiende vrije dag jongens

2 jaar geleden
Peter Pot +143
Peter Pot

Wie wil er nou nog een koekoeksklok als je zulke unit in je woonkamer kan plaatsen

2 jaar geleden
Sander Screurs +1
Sander Screurs

@Theo O nou 😏😏

2 jaar geleden
Theo O +1
Theo O

@Sander Screurs Beter op het schoolbord dan in je rug...

2 jaar geleden
Sander Screurs
Sander Screurs

kan iemand hen adviseren die veringen vast te lassen. Wat een herrie, net een leerkracht die met haar nagels op het schoolbord krast

2 jaar geleden
2STROKE POWER +2
2STROKE POWER

zo'n unit*

2 jaar geleden
DutchMaarten
DutchMaarten

Hahahahaha

2 jaar geleden
Thorben
Thorben

1080p50. Wat een kwaliteit voor deze video's. Goed bezig!!!👌👌👌

2 jaar geleden
Stefan Van Buuren
Stefan Van Buuren

Hey Milo, Welk type Toyota Hilux is dat, in welk jaar is die gemaakt? Super toffe video's altijd, heerlijk om na werk te kijken.

2 jaar geleden
MrCrystalcranium
MrCrystalcranium

Bravo!!!!!! What a crazy and wild machine!!

2 jaar geleden
helirious
helirious

wat een top aflevering weer

2 jaar geleden
John Hawke
John Hawke

Soak the sections of track in diesel bath or tub for a few days. It will penetrate the gaps and joints. Good project. Thanks for sharing.

2 jaar geleden
M Heijn
M Heijn

Vet die machine!!! Ik geloof er in💪💪😅

2 jaar geleden
Edwin van Kessel
Edwin van Kessel

Haha, van geniaal idee naar een daadwerkelijke geniale oplossing wat lijkt te werken. Helden! Dacht zelf, installatie op z'n kop (dus een echte pendule), dan helpt de zwaartekracht nog meer mee. Voor het optillen van de rupsbanden bouwen jullie vast wel een transport constructie 😂.

2 jaar geleden
Marc-vB
Marc-vB

Dat ding kan zo het museum voor moderne kunst in!

2 jaar geleden
Koen Huls
Koen Huls

Super accutol heb hem zelf ook op het werk, mega sterk. M24 bouten aantrekken geen probleem💪🏻

2 jaar geleden
bcvbb hyui
bcvbb hyui

waarom geen bezine bak onder dat so het blijf smeren sorry ben nog niet so goed in nederlands

2 jaar geleden
MountBlanke
MountBlanke

En hoe je een container maakt, plaats deze rupsen daar en giet ze met wat specifieke roest. Misschien zal het het werk versnellen :) Groeten MasterMilo

2 jaar geleden
Thomas +1
Thomas

Goede keus gemaakt voor de Hikoki 36v slagtol! De accu’s van Hitachi/Hikoki gaan lang mee en de machines zijn krachtig. Ik heb inmiddels alles van ze op 18/36v. Nooit meer zoeken naar een verlengsnoer en gruwelijk krachtig. Zelf trouwens de beste ervaring met krachtdoppen van Hitachi en Gedore! (Mijn twee favoriete merken, de beste. Jullie denken er waarschijnlijk net zo over)

2 jaar geleden
DoetErNietToe
DoetErNietToe

wat zijn jullie weer goed bezig met die rupsbanden

2 jaar geleden
Jan +1
Jan

Ik kan echt genieten van de buurman, niet langskomen om te zeuren, maar om te kijken en te helpen. En om Luca te aaien natuurlijk. Verder gefeliciteerd met het ongeveer loskrijgen van die paar schakels...

2 jaar geleden
Jens Van Osselaer
Jens Van Osselaer

Hoe is het nou toch mogelijk je haalt er 1 bout uit en bij de 2de ga je al iets doen dat niet hoort jullie 2 zijn echte legends 😂

2 jaar geleden
Alex Terziev
Alex Terziev

De heren kunnen zo een rol krijgen in Mad Max. "De JutterMetronoom" Een must have voor elke zelf respecterende wasteland raider :P

2 jaar geleden
the64killer
the64killer

Bravi ragazzi continuate cosi!

2 jaar geleden
aukejan91
aukejan91

Is een zuurbad geen betere oplossing dan de wd40? Bij jullie in de buurt misschien een verzinkerij waar dat mogelijk is.. Maar top bezig mannen ga zo door👍👍

2 jaar geleden
Robin
Robin

hopelijk komt dit op het mastermilo kanaal terecht, vlogs van 20/30 min is nog een keer te doen maar 1.20 uur heb ik helaas echt geen tijd(en geduld) voor, terwijl ik het werk wat jullie verzetten nog steeds leuk vind om naar te kijken ga zo door.

2 jaar geleden
Bbonno +1
Bbonno

Een "slide Hammer" is wellicht ook een poging waard. Die dingen kunnen onverwacht goed trekken.

2 jaar geleden
J J
J J

weer een super leuke video dirk was goed te pas. Ik kijk de video express vandaag omdat ik gister geen tijd had.

2 jaar geleden
koen de clercq
koen de clercq

De machiene is ideaal om de buurman de kast mee op te jagen 😂

2 jaar geleden
Rick Steenvoort
Rick Steenvoort

Die vlogs over de 60 minuten zijn top!!!

2 jaar geleden
Fons Van Kalkeren
Fons Van Kalkeren

Hé Milo Dirk en Bas kunnen jullie weer eens de buggy te voorschijn halen?? Daar moes de aandrijving toch nog worden afgewerkt? Ik verheug me op de testrit Groet Fons

2 jaar geleden
GTfour01
GTfour01

Machtig. Ff snel in elkaar gelast, continue geweld op die schakels! Effectief. Hoeveel van die schakels moeten deze machine ondergaan? Ze zitten nie allemaal vast toch?

2 jaar geleden
Arthur Beugelsdijk +15
Arthur Beugelsdijk

Zeer inventief, mooi gemaakt, goed verzonnen maar t helpt allemaal geen ... Jullie moeten zo nog 200 schakels doen. :-) Maar leuke video! Blijven proberen!

2 jaar geleden
Mark poepiloeri
Mark poepiloeri

Lekker negatief joh

2 jaar geleden
Tromp Kramer
Tromp Kramer

Als niets anders helpt, dan maar op deze manier toch? Beter zo, dan niks doen. Of jij sponsort wat nieuwe tracks, :D

2 jaar geleden
IamHeadShotNL +1
IamHeadShotNL

elke dag 2 en ondertussen wat anders doen. de snellere manieren met chemische reacties waren geen succes.

2 jaar geleden
GTfour01
GTfour01

Niet 200. Er zit maar een fractie echt vastgerot.

2 jaar geleden
Forza Ferrari
Forza Ferrari

Het zullen nieuwe rupsbanden worden jongens!!!

2 jaar geleden
Timo de Porto
Timo de Porto

Kijk dan, dirk geeft steeds vaker uitleg van wat ie aan t doen is, goed beziggggg! Uuhm morgen? Uuhm the beast of war kijken denk ik maar dan!

2 jaar geleden
Emile smoker
Emile smoker

Mooi mannen lijkt een machine uit de film Frankenstein top .ziet er dik uit het zijn taaie joekels die rupsbanden mooi werk weer buurman en buurman 👍👍🤣😂😁

2 jaar geleden
cas middel
cas middel

Beste milo en dirk een vraagje wat gaan jullie doen als de tank klaar is blijft de werkplaats vlog dan wel of ga je weer verder zoals je begon gr cas

2 jaar geleden
IamHeadShotNL +1
IamHeadShotNL

sterkte buurman, nog een paar maandjes haha. en misschien nog een ideetje om een betonblok op de uiteindes van de H balken te leggen tegen het omhoog stuiteren.

2 jaar geleden
Guytdi
Guytdi

Misschien een ideetje om jullie mooie machine op de grond te houden (en dus minder kracht te verliezen) parkeer de toyota of de atlas er gewoon op? Alweer een mooie combinatie tussen boerenverstand, techniek en entertainment jongens! 😊👌

2 jaar geleden
Maud van Liere
Maud van Liere

Ben benieuwd mannen. En geniet van jullie dagje vrij. Hebben jullie verdiend!😘 En top gedaan om de rupsbanden los te krijgen. Alleen waren jullie bij een stukje vergeten de knijper eraf te halen. Vloog eraf toen jullie hem weer aan zette. Zou daar even op letten voordat het kapot flikkert. Aangezien dat ding toch wel redelijke klapjes maakt. Maar goed bezig mannen! Gaat wel goed zo!

2 jaar geleden
Peter Koster
Peter Koster

Goed bezig toppers

2 jaar geleden

Volgende

Get Free Energy with AC Motor and Car Alternator 💡💡💡

21:32

Deja en comentarios cuantos hemos saltado 🤘🏻 #shorts

0:26

Deja en comentarios cuantos hemos saltado 🤘🏻 #shorts

Alex Segura LR - Canal Secundario

Weergaven 36 mln.

Painting the forklift pink (#100)

26:30

Painting the forklift pink (#100)

Werkplaatsvlog

Weergaven 129K

Hok slopen! #644

41:14

Hok slopen! #644

Werkplaatsvlog

Weergaven 54K

We got ourselves an overhead crane! #128

30:18

We got ourselves an overhead crane! #128

Werkplaatsvlog

Weergaven 107K

Een Kijkje Nemen In De Werkplaats Van BAIV! #485

1:57:39

Full 68 Days Build Rolls Royce Boat Tail For My Son

16:12

Full 68 Days Build Rolls Royce Boat Tail For My Son

ND - Woodworking Art

Weergaven 37 mln.

Big Rally Car Crash ! WRC Rallye Monte-Carlo 2022

0:46

Big Rally Car Crash ! WRC Rallye Monte-Carlo 2022

FIA World Rally Championship

Weergaven 239K

This Recovery Broke and Buried My 8x8 HEMTT!

45:38

Making my own BILLET AWD Drivetrain parts!

1:3:21